Vales Gayrimenkul Tapuyu Göstermiyor

19 Ağustos 2023 16:19

Sahibinden üzerinde satın almak üzere bir ev ilanı bulduk. Aradığımız numara bizi sonrasında farklı bir numara üzerinden dönüş sağladı. İsmi Vales Gayrimenkul olarak geçiyormuş fakat sahibinden üzerinde Görükle yatırım olarak adlandırılmış. Eve bakmak istediğimizi ve alacağımızı belirttik. Ben daha önce hayatımda böyle ilgisiz ters ve isteksiz konuşan bir emlakçı görmedim. Mesajlara zorla geri dönüyorlar hatta dönmüyorlar diyebilirim. Tapuyu görmek istediğimi söyledim tapuyu gösteremeyeceklerini ellerinde bir sürü tapu olduğunu onu arayamayacaklarını söylediler kendileri. Oysa işleri bu zaten. Ben evi tapu olmadan mı alacağım? 15-20 dakika gecikeceğiz trafik var dedim evi gösteremeyiz dedi 15 dakika geciktiğimiz için yoldan geri döndük. Gerçekten böyle bir ev var mı onu bile bilmiyorum. Telefonda aradığımda ters ters cevaplar alıyorum sanki evi bedavaya veriyormuş gibi bir tavır neden anlamadım çözemedim. Müşteri ile nasıl konuşulması gerektiği konusunda bilgi sahibi olmayan insanları oraya oturtuyorlar. Bu konu içinde gereken her yere başvurumu yapacağım. İnsanlara nasıl muamele yapıyorlar anlayabilmiş değilim. Resmen tapuyu bulamayız dedi şu an gülüyorum ama sinirden.

profile profile profile