Vakko Çantamın Form Bozukluğu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Vakko Çantamın Form Bozukluğu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
02 Eylül 2024 20:55

İsmim Seher T*****. Bursa Downtown mağazanızdan 31/03/2024'te bir çanta aldım. Aldığım çantada hassas ve kısa süre kullanımından sonra, 3 ay bile geçmeden form bozukluğu oluştu. Kurum olarak verdiğiniz 15 aylık garantiye istinaden çantanızı Bursa Downtown mağazanızdaki A**** Hanım müşteri temsilcisine 08/07/2024'te teslim ettim. Mağaza görevliniz A**** Hanım bana çantanın boş hali ve dolu hali ile form bozukluğu olduğunu ve bu durumun hemen düzeltileceğini söyledi. Ancak çantayı teslim ettikten sonra hiçbir dönüş alamadım. Ben aradığımda çantanın kartvizit kısmının tamir edildiğini (çantada böyle bir sorun yokken neyi tamir ettiler o kısmı anlamadım) form bozukluğunu tamir edemeyeceklerini söylediler.
Ben, Vakko gibi bir markanın ürününün bu kadar arkasında durmayışını ve tek mağdurun ben olmadığımı internette bulunan müşteri şikayetlerinizi okuduğumda zaten anladım.
Mağazanızda ne sorunumu çözecek bir muhatap ne de bana bu durumu izah edecek kişi bulamadım.

Sorum şu: Siz çantalarınıza nasıl 15 ay garanti veriyoruz diyerek müşteriyi yanıltıp satış yapıyorsunuz? Benim bu deforme olan çantamın sorununu kim çözecek? Ben bu çantayı pazardan imitasyon mu aldım? Benim muhatabım Vakko ise sorunumu neden 2 aydır çözmüyorsunuz? Ben sizden acilen 3. kez tamirata giden çantamın parasının iadesini veya aynısı ile değişimini talep ediyorum.

02 Eylül 2024 21:03 (Şikayetten 8 dakika sonra)
10 Eylül 2024 14:14

Merhaba halen Vakko şikayetim ile ilgili somut bir adım atmadı ve olumlu dönüş yapmadı. Memnuniyetsizliğim halem devam ediyor ve çantam 3 ayı aşkın süredir mağazanızdadır. Ne zaman dönüş yapmayı düşünüyorsunuz?

Vahide sonuçtan hiç memnun değil

Vakko'nun Çanta Değişiminde Müşteri Mağduriyeti

Vahide
25 Kasım 2024 13:17
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
24 Nisan 2024 21:15
Vakko 2 Ayda Kullanılmaz Hale Gelen Çanta
Gülderen sonuçtan hiç memnun değil

Gülderen
15 Eylül 2023 19:37
Vakko Deforme Olmuş Çantamı Tadilat Yapmak İstiyor. Etiketi Üzerinde
Vakko Deforme Olmuş Çantamı Tadilat Yapmak İstiyor. Etiketi Üzerinde

Başak
28 Ağustos 2025 19:25
Vakko Çantamın Derisindeki Sorun Garanti Kapsamında Çözülmedi
Miray sonuçtan hiç memnun değil

Miray
29 Eylül 2023 11:34