Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 16:17

16 ay önce Vakko'nun kalitesine güvenerek aldığım çantanın yan kısımları kabardı. Kabartılar 16. Ayda başladı. İncelemeyi 15 ay ile sınırlı tutmaları tuhaf değil mi? Sanki uğraşmamak için zaman ayarlanması yapılmış gibi. 2 yıl garantili satıp 15 ay sonra ilgilenmemeleri ayrıca garip. 2007 de aldığım Vakko çanta hala taş gibi ama son zamanlarda demek ki kalite düştü. Kalite deyip fahiş fiyatlardan satıyorlar ama kaliteyi korumak yerine düşürmeleri hiç olmamış. Sana da güvenmeyeceksek kime güveneceğiz Vakko.
@Vakko @Vakko

21 Ekim 2024 18:14

Herkese merhaba, 2023 nisan ayında Vakko kalitesine güvenerek aldığım çanta daha ilk yılını yeni doldurmuşken dökülmeye başladı. Akabinde de fermuarı bozuldu. Kapattıktan sonra kullanırken kendi kendine açılıyor. Firmanın dönüşü tadilat yapılması yönünde oldu. Milyonlarca bedel ödemişken daha yeni alınan ürünün tadilat edilmesi talebi akla mantığa hiç sığmıyor. 2007 de aldığım çanta ne döküldü ne de fermuarı bozuldu daha. Görselleri ekte paylaşıyorum. Kalite deyip milyonlarca bedel ödemeyin. Bu markada bile kalite kalmamış ne yazık ki. Paranıza yazık olur.

09 Ekim 2024 18:06

Merhaba, Vakko kalitesine güvenerek aldığım çantada soyulma problemine ilave olarak fermuar problemi yaşıyorum. Kapattığım çanta kendi kendine açılıyor. Yaklaşık 3 aydır müşteri hizmetlerinden bir dönüş alamadık. Bir adım öteye gidemedik. Bundan sonra Vakko'dan ne ürün alırım ne de aldırırım. Her gün artan zamlarla fahiş fiyatlar belirlemeyi biliyorlar ancak kaliteli ürün yapmayı bilmiyorlar bilakis kalite gitgide düşüyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

09 Ekim 2024 18:03

09 Ekim 2024 17:56

Gelişme hiç yok. Bir adım öteye gidemedik maalesef.

16 Ağustos 2024 16:27 (Şikayetten 9 dakika sonra)
16 Ağustos 2024 17:01

Merhaba Vakko yetkilisi, otomatik olarak standart gönderilen yanıtlarınız bir anlam ifade etmiyor. Sorunuma kesin çözüm olacak şekilde dönüşünüzü bekliyorum. Teşekkürler.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
19 Kasım 2024 20:40
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Aylin
29 Kasım 2023 17:22
Vakko Müşteri Memnuniyetsizliği, Gereken Talebi Karşılayamama
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
25 Mart 2024 11:20