"Pazarama üzerinde aldığım halının satıcısı olan halivitrini yetkililerine teşekkürü borç olarak görüyorum. 2 hafta boyunca pazaramanın çözüm üretemediği sorunuma kendileriyle iletişim kurmam sonucunda hızlı bir şekilde sorunumu çözüme kavuşturdular. Burada yapmış olduğum şikayet aslında halivitrini ne değil pazaramaya yapılan bir şikayetti."
Visit
to read complaints and reviews, or file yours.

Ömer
Şikayetleri(3)
7 Aralık 2023 22:24765
Ömer şikayetini yayından kaldırdı
Pierre Cardin Giyim Aydınlı Hazır Giyim Sanayi Ve Ticaret Aş Pierre Cardin Ve Renk Sorunu
17 Ekim 2023 16:381.404
Aydınlı hazır giyim sanayi ve ticaret a. Ş. - Pierre Cardin internet mağazasından 10/06/2023 tarihinde 2 yıl garantisi b...ulunan 8682734375269 ürün kodlu siyah Denim pantolonu 2-3 defa yıkamadan sonra ciddi bir renk vermesi üzerine Pierre Cardin müşteri hizmetleri ile yaptığım telefon görüşmesinden so
ÇiçekSepeti Yanlış Gelen Ürün
20 Ağustos 2023 17:401.074
Merhabalar Çiçek sepetinden (Oralet satıcısından) 09.08.2023 tarihinde almış olduğum Joma marka (Joma c. N. 100 Lady 222...1 CN10LS2221V) Kadın Ayakkabısını aldım. Görselde görüp aldığım ürünün (ekte fotoğraf olarak yüklenmiş) bağcıklı bir ürün olduğu yalnız elime ulaşan ürünün ise (ek olarak foto yükl