Üsküdar Devlet Hastanesi Üsküdar Devlet Has. Doktor Problemi

06 Mayıs 2024 14:20

Merhabalar,
06.05.2024 tarihinde saat 09:55'te Üsküdar Devlet Hastanesi'nde Dr. A*** K. hekimliğindeki Göz Polikliniği'nde annemin randevusu sebebiyle hastanede bulunduk. Randevu saatimiz 45 dakika geçmesine rağmen herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Bilgi almak için içeri girdiğimde doktor hanımın telefonla ilgilendiğini ve hasta muayene etmediğini gördüm. Randevu saatimizin geçtiğini ve ne zaman çağrılacağımızı sorduğumda doktor, sesini yükselterek 'Sen kimsin, hesap soruyorsun?' dedi ve elindeki fareyi masaya vurarak parçaladı ve dışarı çıkmamı istedi. Bu duruma tepki göstererek kapı önünde bekleyen hastalara 'Beklemek zorundasınız, beğenmiyorsanız gidin şikayet edin.' gibi aşağılayıcı ifadeler kullanarak içeri girdi ve hızla hastaları muayene etmeye başladı. Annem ilk sırada olduğu için içeri girdiğinde doktor, aramızda geçen tartışmadan dolayı sert bir tavırla muayene etti ve 'Ameliyat olmanız gerekiyor ama bu hastanede olamayacaksınız.' dedi. Ortam daha da gerildi ve doktor, anneme yönelik olarak argo ifadeler kullanarak sinirlendi ve ilaç yazmadan dışarı çıkardı. Olayın şahitleri ve kamera kayıtları mevcuttur. Yaşanan bu kötü deneyimden dolayı mağdur olduk; ne hizmet alabildik ne de muayene olabildik. Uslup ve davranış problemi olmayan doktorlarla çalışmanızın daha uygun olacağını düşünüyorum.

06 Mart 2024 15:34

Eşrefpaşa Hastanesi Doktordan Şikayetçiyim