Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Göz Polikliniğinde Saygısızlık!

17 Mayıs 2024 21:13

17.05.2024 saat 09:30'da Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Kepez ek hizmet binasındaki göz polikliniğinde görev yapan Doktor *** *** ***'na randevum vardı. Muayene için odasına girdiğimde, göz kapaklarımın düşük olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Ne zaman randevu alabileceğimi sorduğumda, sesini yükselterek ve azarlar bir tavırla 'Seni nasıl alayım? Hastaları üst üste mi koyayım? Git başka doktordan randevu al' diyerek bağırmaya başladı. Sessizliğimi koruyarak 'Önereceğiniz bir doktor var mı, ona gideyim' dediğimde, yine sesini yükseltip ters bir şekilde 'Nereden bileyim, git öğren. Ben izne çıkacağım, defter bile tutmuyorum. Canım nasıl isterse öyle yaparım' dedi. Yanımda kızım vardı ve doktora neden böyle davrandığını sorduğunda, doktor kızımı da tersledi ve 'Canım öyle istiyor' diyerek bizi odadan çıkardı. Hayatımda böyle bir olay daha önce yaşamadım. Sessizliğimi korudukça doktor sesini daha da yükseltti. Hasta doktor ilişkisi böyle olmamalı. Muayene bile olamadan kötü bir muameleyle odadan çıkarıldım. Devletin böyle bir doktora lütfen müdahale etmesini istiyorum.

MR Randevum İptal Edildi, Mağdur Edildim Ve Kovuldum

01 Mayıs 2025 09:58