Usideals.com/tr Yatırım Şirketi Mağduriyeti

18 Aralık 2023 19:58

Us Ideals borsa şirketine para yatırdım ve yatırım yaptım. Para kazandık ancak para çekme işlemine geldiğinde sigorta parası yatırmam gerektiğini söylediler. Şimdi de uygulamaya giremiyorum ve param orada kaldı. Ne yapmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim? Benim gibi başka mağdur olan var mı acaba?

Yorumlar (7)

Ugur
Ugur

Aynen arkadaşlar banada aynı oyun oynandı 21500 kazandık neymiş 4300 dolar vergi odencekmis ödedim sonrada neymiş sigorta numaran var mı diye başladılar dedim ne numarası vsvs 3400 dolar daha dedi orada durdum tabii ki tartış tartış halden de anlamıyorlar verdiği cevap 10 k ni aldimya diye emoji attı bunların Allah'ı dini yok. Bey bey bey diye bir de kibarlar 😡

Binnur

Ben Enerya Gaz reklamına başvurdum. Uzman aradı. Skypten iletişim ile Wallet programı kuruldu. Çok para kazandık. Ama çekemiyorum. Borsa hesap sigortası için 4000 dolar istiyorlar.

Şerife
Şerife

Merhaba Binnur hanım. Bende aynı durumdayım. Ne yaptınız siz. Bir sonuca varabildinizmi.

Belki
Belki

Kesinlikle para yatırma daha fazla içeriye çekmeye çalışıyorlar. Ben de Enerya üzerinden form doldurmuştum buna istinaden aradılar. Enerya Elektrik a. Ş nin açıklaması var. Bizimle alakası yok diye. Greferty wallet dolan dirici

Hasan

Binnur hanım ne yaptınız konu hakkında

Binnur

Hasan bey bende bir sürü dosya mevcut. Is mahkemesine başvurmak gerekiyor. Ayrıca İstanbul'da güney hukuk firması borsa hukuku diye ararsanız tel no çıkıyor. Orayı arayın. Vaktim yoktu. Arayamadım. Arayacağım. Sizde arayıp, anlatın, bilgi alın

Hasan

Binnur hanım bende aynı durumdayım bir şey yapabildinizmi siz acaba Siper suçlar şube başvursak sonuç alabilirsiniz acaba