Varmilog Dönüş Yapmadı

05 Temmuz 2024 22:34

Varmilog adlı firmadan uroplus prostat ürün almak için sonu 58 82 numaralı telefon sahibi G** beyle WhatsApp üzerinden görüştük ürünü kapıda ödemeli bir şekilde yollayacaktı fakat görüşmemizden sonraki gün ne aramalarımıza ne de mesajlarınıza dönüş yapılmadı. Bu ürün ile ilgili internette hiçbir platformda yazı veya yorum yok, sadece kendi sitelerinde yazan yorumlara inanmamızı beklememeliler. Sitelerinde iletişim numarasıda yok siz bilgilerinizi bırakıyorsunuz onlar dönüş yapıyor sözde (farklı numaralardan bilgileri bıraktık ama dönüş yapılmadı). Trendyol satıcısının da gönderdiği ürünler orijinal durmuyor. Kısacası ürünün kendisi inandırıcı değil.

Okan
Okan

Varmilog ailesinden ben okan Yıldırım. Firmanın müşteri memnuniyeti departmanındayım. Ürünlerimiz PTT Kargo ve Aras Kargo aracılığıyla kapıda nakit ve kredi kartı ödeme seçenekleriyle gönderiliyor. Prostatit ülkemizde çok yaygın ve çözümü zor olan bir hastalıktır. Ürünümüz bu hastalığın tedavisinde güçlü bir rol oynuyor ve kullanan hastalarımızın yüksek bir kısmı çözüme ulaşarak bizlere teşekkürlerini iletiyorlar. Bizde websitemizde siz değerli müşterilerimizin yorumlarına yer veriyoruz. Müşteri temsilcilerimiz anlık olarak geri dönüş sağlamakta ancak bazı durumlarda mesajlar ve aramalar gözden kaçabilmekte bu durum için sizlerden özür diliyoruz dilerseniz firmamızın diğer numaralarını arayabilirsiniz. Trendyol uygulamasında satılan Uroplus ürünü kesinlikle bize ait değildir. Websitemizde ve reklamlarımızdaki fiyatımızın çok aşağısında satmaktalar bu konu hakkında hukuki sürecimiz devam etmekte umarız ki en kısa zamanda sonuçlanacak ve kaldırılacaktır. İlginiz alakanızdan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Halil
Halil

Trendyol Madem size ait sahte ürün pazarlıyor buna neden engel olmuyorsunuz? Yani şu an Türkiye'nin en popüler internet-satış pazarlamacısı! Yeri belli, yudu belli! Neden dava açıp size ait çakma ürünleri satmasına göz yumuyorsunuz?

05 Ekim 2024 15:27
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Op.Dr.Özgür Onbaşıoğlu Fitoterapi Üzerine Şikayetler Ve Mağduriyet İddiaları

26 Nisan 2024 02:57