Ünye Devlet Hastanesi Benim Acım Bana Yeter

12 Temmuz 2023 16:41

Ünye devlet Hastanesi ortopedi bölümüne gittim fıtık başlangıcı varmış, doktora çıktığımda kapıdaki sekreter röntgen çekinmemi söyledi, inip çektirdim buraya kadar sıkıntı yok. Bu süre içinde ayakta beklemekten belimin ağrısı da arttı. Yukarı çıktım bir sıra numarası olmadan insanları sıraya dizmişler. Ben de sıraya girdim bekliyorum. Tam sıra bana geldi. *****adlı doktor dışarı çıktı ve mola vereceğim dedi, uzun bir aradan sonra geldi, ben de odaya girdim, bilgisayar ve telefondan bir şeyler yaptı, bir süre. Ben de röntgeni incelediği düşüncesiyle o telefonuyla ilgilenirken, durumum nedir diye sordum. Azarlayarak 'şimdi mola saati, üstelik bir de nöbetçiyim bekleyeceksin' dedi. Sıkıntı yok bekliyorum dedim, bekleyeceksiniz tabii ki dedi.

Daha sonra röntgeni inceledi ve kaba bir şekilde benimle konuşarak durumu anlattı. İlaç yazdı gönderdi. Yoğun çalıştıklarını biliyorum anlıyorum da ama hırsını çıkaracağı bir madde değilim. Ben ve diğer hastaları. Bizler de oraya canımızın acısıyla evde çocuklarımızı bırakarak tedavi olmaya gidiyoruz. Hem ağrımın şiddeti, hem de çocuğumu evde bıraktığım için yeteri kadar üzgünüm bu ve benzeri durumlar içinde nasıl ki hastalar doktora ters davranamazsa o acı içinde bizler de bunu hak etmiyoruz. Hiç yakıştıramadım.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 10:45
Ünye Devlet Hastanesinde Yetersiz Çocuk Muayenesi