Sedat sonuçtan hiç memnun değil

29 Şubat 2024 11:12

Gri Sigorta'dan bir hafta önce yaptırdığım kasko, bana haber verilmeden sebepsiz yere bir gecede iptal edildi. Ben de mecburen 1 milyon TL değerindeki aracıma Unico Kasko'dan kasko yaptırdım. Tabii yaptırmadan önce bütün kasko şirketlerinden teklif aldım; en cazip ve en uygun Unico Kasko geldiği için oradan kasko yaptırdım. Yaptırmadan iki gün önce zaten aynı fiyat veriliyordu, iki gün sonra da kasko yaptırdım. Sigorta Denetleme Kurumu tarafından Gri Sigorta mağdurlarına yapılan kasko miktarının yarısı kadar indirim tutarı sağlandı. Acenteye birçok kez belirtmeme rağmen, merkezden bir talep alamadığını ve merkezin bunu reddettiğini söyledi. Kaskomu yaptırdıktan sonra fark ettim ki hiçbir indirim yapılmamış; ancak yapılan kasko makbuzuna indirim tutarı olarak yazılmıştır. Bana vaat edilen ve kasko belgemde görünen iade prim tutarının tarafıma geri yatırılmasını talep ediyorum. Birçok kez e-mail yoluyla müşteri hizmetleri ile iletişim kurdum, fakat hiçbir yanıt alamadım. Görüştüğümde sürekli indirimin sağlandığını belirtiyorlar. Ben zaten kasko yaptırmadan önce de aynı fiyatları alıyordum. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

29 Şubat 2024 11:15 (Şikayetten 2 dakika sonra)
Sedat
Sedat
15 Mart 2024 21:57

Sddk ya şikayet dilekçesi yazdım bana gönderdikleri cevaba bakın  hakkımı helal etmiyorum ne bir müşteri hizmetleri aradı ne bir açıklama yaptılar ne de hiç tınlayan oldu ama bana ders olsun ne bundan sonra kendim ne de hiçbir yakınıma bu kaskonun yakınından bile geçir

Enes sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 09:41
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 17:06

20 Nisan 2024 17:22
Oya sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 17:40
Cemalettin sonuçtan hiç memnun değil

Unico Sigorta Lastik Tamiri Ve Değişimi Giderilmedi

Cemalettin