Remer Sovtaj Ve Unico Sigorta İlgilenmiyorlar Ve Ulaşılamıyorlar

20 Kasım 2023 18:31

11/10/2023 tarihinde geçirdiğim trafik kazasında aracıma anlaşmalı serviste hasar dosyası açıldı ve sovtaj çalışması sonucu aracımın perte ayrılacağı bilgisi verildi. Asli kusurlu olan karşı taraf olduğu için onun poliçesi üzerinden yani Unico Sigorta üzerinden işleme devam edileceği bilgisi verildi. Arabulucu ekspertiz firması ile fiyata anlaştık ve dosya Remer Otomotiv diye bir firmaya teslim edildi. Benden vekalet plaka ve ruhsatı kargolamamı istediler aynı gün içerisinde hazırladım ve gönderdim. Bu kargoyu göndermemi istediklerinde işlemlerin birkaç gün içerisinde tamamlanacağını ve ödemenin sigorta şirketi tarafından yapılacağını söylediler. Remer den ısrarla hurda belgesini istiyorum ama bugün atacağız deyip savuşturma yapıyorlar. Şimdi ise ne Remer Otomotive Unico Sigorta'ya hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Telefonlarımı ısrarla açmıyorlar ödenen bir para da yok, ulaşabildiğim bir yetkili de yok. Sorunumun çözülmemesi durumunda hukuki olarak işlem başlatmam gerekiyor çünkü bu olay gün geçtikçe benim mağduriyetimi arttıran bir durum haline geliyor.

21 Kasım 2023 08:43 (Şikayetten 14 saat sonra)
24 Kasım 2023 13:02

Sayın Emrah Ş., İletmiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda talebiniz tarafımızca incelenmiştir. İnceleme neticesinde süreçlerle alakalı bilgi tarafınıza aktarılmıştır. Saygılarımızla, Unico Sigorta Şikâyet Yönetimi

16 Ocak 2024 14:43
Unico Sigorta Parça Vermiyor Ve Ödeme Yapmıyor. Borç Almamı Önerdi!
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2025 13:48

Unico Sigorta Dosya İnceleme Süreci

16 Haziran 2023 11:53

20 Mart 2024 15:30
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 13:51