Adanalı Ümit Usta Kozyatağı'na İlk Ve Son Gidişimiz

23 Mart 2024 01:01

Özel bir gün kutlamak için Kozyatağı Adanalı Ümit Usta'ya dört kişi ailece gittik. İlk gidişimizdi ve çok kötü deneyimlerle ayrıldık.
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki masaya bakan garsonun yemeğimize ilave bir şeyler sipariş etmemiz yönünde sürekli ve rahatsız edici bir ısrarı oldu.
Mezeler ve salata gerçekten çok vasattı ama asıl konu sipariş ettiğimiz "Atom" yerine patlıcanlı yoğurtlu bir meze gelince yaşandı. Yoğurt içinde patlıcanı görünce doğal olarak bunun Atom olmadığını söyledik.
Garson bize aynen şöyle yanıt verdi. "Bizde Atom böyle".
Adanalı Ümit Usta denilen yerde bildiğimiz Atom patlıcandan yapılıyormuş!
Garsonun yapacağı çok basitti, yanlışlık olmuş diyerek mezeyi geri almak.
Onun yerine sinirimizi gerçekten bozacak şekilde konuyu uzattı ve konuşma tarzı da çok saygısızcaydı.
Yapılan yanlışlığı basit bir şekilde düzeltmek yerine bir de geri gönderdiğimiz mezenin ücretini hesaba yansıttılar.
Adanalı Ümit Usta diye isim yapmış bir yer müşteriye bu şekilde davranıyor ve genel anlamda bir daha asla tercih etmeyeceğimiz bir yer olarak hafızamızda yer etmiş oldu.
Durumu öğrenen işletmeci eşimden özür dilemiş ve bizi ağırlamak istediğini belirtmiş ama iş işten geçtikten sinirler bozulduktan sonra bu tarz özürlerin hiçbir kıymeti kalmıyor. İsletme olarak önce çalışanlarının konuşma sekliyle yakından ilgilenmeleri gerekiyor ve tabi artan maliyetlerin menülerin kalitesini bu kadar bozduğunu görmek de isim yapmış bir yer için üzücü bir durum.

Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Tarihi Galata Kebapçısı Yapılan Muamele

02 Aralık 2024 16:30
Can sonuçtan hiç memnun değil

Nakkaş Kebap'ta ki Ayıp

02 Kasım 2023 23:55
Bulent sonucu yetersiz buldu

06 Ağustos 2025 16:07
Bayat Çay, Hijyen Sorunu Ve Fahiş Fiyat: Hayal Kırıklığı Yaşadık
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Fiko Ocakbaşı Garsonların Baskısı Ve Yüksek Hesap Şoku

14 Şubat 2025 19:43