Ulutaşlar Otomotiv İle Yaşanan Olumsuz Deneyim

10 Ekim 2024 20:065.492

Buradan araç alırken 100 bin zarara uğradım ve bu duruma çok üzgünüm. Ulutaşlar Otomotiv, müşterileri yanıltıcı bir şekilde yönlendiriyor ve güven duygusunu zedeliyor. Buradan alışveriş yaparken dikkatli olunmalı. Kredi kullanımı konusunda da dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum.

Yorumlar(7)

27 Ekim 2025 02:46

24 12 2024 te araç aldım hemşehrim olduğu için güvenip ekstradan Exper ve hasar sorgulama yapmadım aracın tavan orijinal gösteriyordu onlardaki Exper raporunda hasar kaydı yok yazıyordu tavanda mermi çıktı hasar kaydıda 46.963 TL çıktı Allah hesabını sorsun o para kursaklarında nasıl geçecek merak ediyorum

20 Ekim 2024 21:12

Yine aracımı değiştireceğim zaman tek adresimiz belli: Ulutaşlar Otomotiv. Herkesin memnun kalacağı bir yer, çok farklı bir galeri, aile ortamı. Gerçekten çok memnunuz, gözünüz kapalı siz de gidebilirsiniz.

20 Ekim 2024 21:12

Öncelikle merhabalar, eşimle birlikte bayağı bir süredir Ankara'dan Ulutaşlar Otomotiv'i takip ediyorduk ve Emre Bey'in videolarını izledikten sonra kendimize birikim yaptık. Bizim de bir aracımız olmasını istiyorduk. Ulutaşlar Otomotiv sayesinde biz de araç sahibi olduk. Kredi konusunda başka bayilerle de görüştük ama hiç birine ısınamadık ve ilgilenen olmadı. Ulutaşlar Otomotiv ile görüştükten sonra kredimizi onaylattılar. Şehir dışından geleceğimiz için bütün ödeme planına kadar işlem süreçlerinin nasıl ilerlediği hakkında bütün bilgileri tarafımıza ilettiler ve sabah erken saatte terminalden bizi personellerine aldırdılar, kahvaltımızı yaptık. Beğendiğimiz aracı, kendi isteğim firmaya ekspere götürdüm ve dedikleri gibi çıktı. Her şey için çok memnun kaldık ve çevremdeki arkadaşlarımı yönlendirdim, onlar da çok memnunlar.

20 Ekim 2024 01:57

Ulutaşlar otomotivden biz araç aldık hatta çevremizdeki eş dostlara tavsiyede bulunduk onlarda araç aldı hiçbir sorun sıkıntı yaşamadık böyle asılsız şikayetlere kulak asmayın bence gidin yerinde görün kendiniz karar verin meyve veren ağaç taşlanır misali olmuş

19 Ekim 2024 21:40

Merhaba hakan bey ulutaşlar sizi ne gibi zarara uğrattı sadece bir açıklama yapmadan direk şirketi karalama yönelik yazmışsınız araç ekspertize giriyor ödeme planı söyleniyor araca 6 ay motor mekanik garantisi veriliyor yanlış veya zarar bunun neresinde

Gizlenen Arıza Ve Aldatıcı Satış Taktikleri

14 Nisan 2025 22:262.906

20 gün önce aldığım aracın ilandaki bilgilerle asla uyuşmadığını, arabanın 10 gün sonra yağ yakmasıyla birlikte anlamış ...

1 Destek

AMG Premium Motors Galerideki Saygısızlık, Yalan Yanlış Bilgi!

4 Ocak 2024 14:03894

Araç alımı için gittik ve fiyatını verdikleri, anlaştığımız aracı modelini yanlışa bakmışım deyip 150.000 TL üzerine koy...