Uludağ Kebap (Ankara) Geciken Sipariş Sıkıntısı

14 Temmuz 2024 13:09

Eşimle birlikte hem doğanın tadını çıkartmak hem de kaliteli bir restoranda kaliteli bir yemek yemek için zaman ayırıp özellikle yeşil vadi’deki Uludağ restoran’a gittik. Öğleden sonra saat 15:00 civarında restorana oturduğumuzda toplam dört ya da beş masa vardı. Hızlı servis edileceğini düşündüğümüz için ve lezzetinden dolayı köfte siparişi verdik. Ancak yarım saat geçmesine rağmen yemeğimiz gelmedi.

Garsona hatırlattığımda 'hazırlanıyor' cevabını aldık. Yine beklemeye devam ettik. Bu sırada yavaş yavaş birkaç masaya gelenler oldu. Siparişlerini verdiler ve onların siparişleri kendilerine gelmeye başladı. Aradan 45 dakika geçti. Garsona bir kez daha hatırlattığımızda 'ne yazık ki köfteler yanmış, tekrar tezgaha yenilerini attık, onların pişmesini bekliyoruz' cevabını aldık. Büyük bir sabırla yine beklemeye devam ettik. Aradan 1 saat geçtikten sonra artık sabrımız taştı ve büyük bir keyifle geldiğimiz yerden öfkeli, mutsuz ve aç olarak kalktık.

Artık orada yemek yemek istemiyorduk. Şefle görüşüp şikayetimizi iletmek istediğimizde aldığımız cevap şuydu: 'yemeğiniz başka bir masaya gitmiş, ancak onlar kendilerinin siparişi olmadığını söyleyince yemek mutfağa geri götürülmüş ve verdiğimiz siparişler oradaki garsonlar tarafından afiyetle yenilmiş! ' bu cevap karşısında şaşkına döndük.

İlk kez böyle bir olayla karşılaştığımız gibi Uludağ kebap’a hiç yakışmayan bir hizmet, servis ve ilgisizlik örneği ile karşılaştık. Bu olayı her yerde anlatmanın yanında her mecrada da dile getireceğim. Müşteri kaybınızın sebebi vasıfsız çalışanlarınızdır. Ve bu elemanları seçen sizler bunun sorumlususunuz. Asla Uludağ kebap’a gelmeyeceğim.

Uludağ Kebap (Ankara) Siparişimizi Garsonlar Yemiş.!

14 Temmuz 2024 15:49
Tarihe sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2024 20:08

Soğuk İskender Ve İlgisiz Hizmet Deneyimi

14 Mayıs 2025 20:18

19 Aralık 2023 06:00
HD İskender Restaurant Servis Açmadan Siparişin Gelmesi Ve Garsonun Saygısızlığı

Dönerci Serkan Usta İşletmede Arkası Gelmeyen Olaylar

19 Nisan 2024 06:25