Fahriye sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2024 14:35

Ülker Altınbaşak kinoalı bisküviyi açtığım anda içerisinden kurt çıktı. Ürünün son tüketim tarihi 8.01.2025 olmasına rağmen bu şekilde bir manzarayla karşılaştım. Ülker'e hiç yakışmayan bir durum, yıllardır Ülker'e olan güvenimizi sarstı. Çok yazık yılların köklü firmasına hiç yakışmadı

profile profile profile
10 Ekim 2024 14:41

Özür bekliyorum telafi edilsin

11 Ekim 2024 10:20 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimiz ile irtibata geçildi. Bildirimiyle ilgili bilgi verildi. Saygılarımızla, Ülker Müşteri İletişim Merkezi

12 Ekim 2024 22:11

Arandı şirket ürün elimizdemi incelemeyr gönderilecek dedi kurtlu ürünü tutacak değildim attı. Dediğimde bir işlem yapamayız dendi bu ne saçmalıktır Ülker tam bir fiyasko

Yorumlar (18)

Kimileri yüklenmiş kadına kurtlu bisküviyi attı diye Ülker'e benimde şikayetim var. Sistemde. Ben sadece onunlada yetinmedim. 5 kg unun içerisinden canlı böcekler çıktı halen daha evde duruyor 25 gündür gelen giden soran yok. Ali Ülker'e yazdım. Murat Ülker'e yazdım, yıldız holdinge. Mim (müşteri hizmetlerine) ürünü aldığım Çarşamba Bizim toptana, Sivas bölge müdürüne, Un fabrikasına, Ülker'in CEO'suna ilgilenen yok. Geri cevap veren yok. Özür dileyen yok. Hatta murat Ülker cevap vermedi diye linkedinde bir paylaşımın altına yorum olarak yazdım. Yorumu sildi... Gerisini sizin takdiriniz yorumunuz.

Recep
Recep

Denetim eksikliğinden kaynaklı serbest bırakılırsa bu kadar olur

Ayhan
Ayhan

Ülker Rahmetli Sabri amca zamanında ürünlerin ambalajında yanlış stoklama veya tarihi geçmiş ürünler firmamız tarafından değiştirilir tarzında bir ibare hatırlıyorum lakin evlatları bunu devam ettiremedi Değişik işlere Yahudilik firmalarla ortak olmalar şirket merkezlerini Türkiye dışına çıkarma yapay şeker firmasının ortaklığı gibi dünyalık işlere bulaşmış gibiler Sabri amcam nur içinde yatsın lakin evlatları rahatsız ediyor gibi

Şehnaz

M. Celebi kurtlu bisküvi yu nerede saklasın Ülker'in koklu bir ismi var evet o zaman daha dikkatli olacak ayrıca fahriye hanim bir özür bekliyorum telafi edilsin diyor kurtlu bisküvi yu atmış böyle yapacağınıza daha dikkatli davranın parayı veren yiyen biziz siz özür dileyin kadıncağız suçluymuş gibi davranıyorsunuz kurtlu bisküvi yesin ya da evde 1 hafta bekletsin

Şehnaz

Fahriye kardeşim sonuna kadar haklisin gördünmü cek koy bu bir iki kisi insan sağlığını düşündüğü yok b... K verseler ne şikayet ediyorsun diyecek kendi başlarına gelirse belki anlarlar

Şenay
Şenay

Evet kusurlu bir ürün varsa atılmaması gerekiyor daha önce bende farklı bir ürün çeşidinde sorun yaşamıştım ve sakladım ilgili kişi geldi ve numuneyi alıp incelemeye gönderdi ve bir süre sonra bana bir mektup yolu ile inceleme sonucunda kendi hataları olduğunu belirtip özür dilediler maalesef ki böyle şeyler yaşanıyor gerek ürünün imalatı aşamasında gerek ürünün saklama koşullarından kaynaklı şeyler oluyor keşke yaşanmasa

Tb Tb
Tb Tb

Atmamalısınız elinizde kanıt bulunsun

Barış
Barış

Zaten güvenilir değil ki Ülker

Hanife
Hanife

Atmamalısınız ki elinizde delil olmalı en azından bir poşet sarıp ağzını bağlayıp fotoğraflarını ve videolarını da delil olarak çekip direk bakanlığa şikayet edin bu tür firmaları onlar ile iletişime geçmek çözüm değil sadece boşa muhabbetdir bilginize

Samet
Samet

Ya Allah aşkına firma benim akrabam vs değil saklama koşulları vs vs firma ne yapsın hemen ifşa ediyorsunuz ne geçti elinize herkes birbirini gambazlama derdinde çok bir şey yapmak istersen ararasın firmayı izah edersin buralara video çekip milleti karalamayın

At çamuru izi kalsın.

İrem
İrem

Bende olsam atarım kurtlu ürünü elimde tutmam mümkün değil çözüm odaklı değilsin Ülker yılların köklü bir firmasında tarihi bile geçmemiş bir üründen kurt çıkıyorsa bakanlık hemen üretim bölümünde inceleme başlamalı insan sağlığını önemsemeyen bir firmaymış

İtiraf edin çekemiyorsunuz adamı

M. Çelebi

Ülker'in ana hissedarıyım, ne denek bağlantı? Yorumu eleştirdim diye bağlantımın mı olması gerekiyor? Bu Ülker değil ülkemizin başka bir şirketi de olabilirdi. Bu nasıl bir bakış açısı?

M. Çelebi

Fahriye hanım, halk a açık bir şirket ile ilgili bir iddiada bulunuyorsunuz, şirket yetkilileri sizi arıyor ve siz şikayete konu ürünü çöpe atığınızı söylüyorsunuz. Bu durumda İddianızın doğruluğu nasıl anlaşılacak? Ülker ülkemizin köklü ve saygın bir kuruluşudur. Ortaya attığınız iddiaya konu bir ürünü ibraz etmediğinize göre iftiraya dönüşür ki bu durum gerek şirket saygınlığına gerekse bu şirkete yatırım yapan yüz binlerce yatırımcıya zarar verir.

Getirin o kurtları hepsini ham yapacağım. Yalan be kardeşim

Kerem
Kerem

Bu kadar köklü bir kuruluşun ürünlerde hile yapmasına ne demeli? Birçok ürünlerin içeriğinde aroma ve tatlandırıcılardan geçilmiyor. Denetimlerin düzgünce yapılmamasından faydalanıp bir sürü yapay ürünler çıkarıyor piyasaya.

Gülserin
Gülserin

Ülker'le bağlantınızı da yazın lütfen.

Gül sonuçtan hiç memnun değil

Ülker Bisküviden Çıkan Kurt

27 Ağustos 2024 10:14