10 Ekim 2024 14:3519.847

Ülker Altınbaşak kinoalı bisküviyi açtığım anda içerisinden kurt çıktı. Ürünün son tüketim tarihi 8.01.2025 olmasına rağmen bu şekilde bir manzarayla karşılaştım. Ülker'e hiç yakışmayan bir durum, yıllardır Ülker'e olan güvenimizi sarstı. Çok yazık yılların köklü firmasına hiç yakışmadı

Fahriye
10 Ekim 2024 14:41

Özür bekliyorum telafi edilsin

11 Ekim 2024 10:20 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimiz ile irtibata geçildi. Bildirimiyle ilgili bilgi verildi. Saygılarımızla, Ülker Müşteri İletişim Merkezi

Fahriye
12 Ekim 2024 22:11

Arandı şirket ürün elimizdemi incelemeyr gönderilecek dedi kurtlu ürünü tutacak değildim attı. Dediğimde bir işlem yapamayız dendi bu ne saçmalıktır Ülker tam bir fiyasko

Yorumlar(18)

21 Ekim 2024 17:49

Kimileri yüklenmiş kadına kurtlu bisküviyi attı diye Ülker'e benimde şikayetim var. Sistemde. Ben sadece onunlada yetinmedim. 5 kg unun içerisinden canlı böcekler çıktı halen daha evde duruyor 25 gündür gelen giden soran yok. Ali Ülker'e yazdım. Murat Ülker'e yazdım, yıldız holdinge. Mim (müşteri hizmetlerine) ürünü aldığım Çarşamba Bizim toptana, Sivas bölge müdürüne, Un fabrikasına, Ülker'in CEO'suna ilgilenen yok. Geri cevap veren yok. Özür dileyen yok. Hatta murat Ülker cevap vermedi diye linkedinde bir paylaşımın altına yorum olarak yazdım. Yorumu sildi... Gerisini sizin takdiriniz yorumunuz.

20 Ekim 2024 23:18

Denetim eksikliğinden kaynaklı serbest bırakılırsa bu kadar olur

20 Ekim 2024 13:59

Ülker Rahmetli Sabri amca zamanında ürünlerin ambalajında yanlış stoklama veya tarihi geçmiş ürünler firmamız tarafından değiştirilir tarzında bir ibare hatırlıyorum lakin evlatları bunu devam ettiremedi Değişik işlere Yahudilik firmalarla ortak olmalar şirket merkezlerini Türkiye dışına çıkarma yapay şeker firmasının ortaklığı gibi dünyalık işlere bulaşmış gibiler Sabri amcam nur içinde yatsın lakin evlatları rahatsız ediyor gibi

20 Ekim 2024 00:34

M. Celebi kurtlu bisküvi yu nerede saklasın Ülker'in koklu bir ismi var evet o zaman daha dikkatli olacak ayrıca fahriye hanim bir özür bekliyorum telafi edilsin diyor kurtlu bisküvi yu atmış böyle yapacağınıza daha dikkatli davranın parayı veren yiyen biziz siz özür dileyin kadıncağız suçluymuş gibi davranıyorsunuz kurtlu bisküvi yesin ya da evde 1 hafta bekletsin

20 Ekim 2024 00:16

Fahriye kardeşim sonuna kadar haklisin gördünmü cek koy bu bir iki kisi insan sağlığını düşündüğü yok b... K verseler ne şikayet ediyorsun diyecek kendi başlarına gelirse belki anlarlar

18 Ekim 2024 15:45

Evet kusurlu bir ürün varsa atılmaması gerekiyor daha önce bende farklı bir ürün çeşidinde sorun yaşamıştım ve sakladım ilgili kişi geldi ve numuneyi alıp incelemeye gönderdi ve bir süre sonra bana bir mektup yolu ile inceleme sonucunda kendi hataları olduğunu belirtip özür dilediler maalesef ki böyle şeyler yaşanıyor gerek ürünün imalatı aşamasında gerek ürünün saklama koşullarından kaynaklı şeyler oluyor keşke yaşanmasa

18 Ekim 2024 12:27

Atmamalısınız elinizde kanıt bulunsun

18 Ekim 2024 10:29

Zaten güvenilir değil ki Ülker

17 Ekim 2024 23:17

Atmamalısınız ki elinizde delil olmalı en azından bir poşet sarıp ağzını bağlayıp fotoğraflarını ve videolarını da delil olarak çekip direk bakanlığa şikayet edin bu tür firmaları onlar ile iletişime geçmek çözüm değil sadece boşa muhabbetdir bilginize

16 Ekim 2024 08:58

Ya Allah aşkına firma benim akrabam vs değil saklama koşulları vs vs firma ne yapsın hemen ifşa ediyorsunuz ne geçti elinize herkes birbirini gambazlama derdinde çok bir şey yapmak istersen ararasın firmayı izah edersin buralara video çekip milleti karalamayın

15 Ekim 2024 07:03

Bende olsam atarım kurtlu ürünü elimde tutmam mümkün değil çözüm odaklı değilsin Ülker yılların köklü bir firmasında tarihi bile geçmemiş bir üründen kurt çıkıyorsa bakanlık hemen üretim bölümünde inceleme başlamalı insan sağlığını önemsemeyen bir firmaymış

14 Ekim 2024 13:55

Ülker'in ana hissedarıyım, ne denek bağlantı? Yorumu eleştirdim diye bağlantımın mı olması gerekiyor? Bu Ülker değil ülkemizin başka bir şirketi de olabilirdi. Bu nasıl bir bakış açısı?

14 Ekim 2024 00:01

Fahriye hanım, halk a açık bir şirket ile ilgili bir iddiada bulunuyorsunuz, şirket yetkilileri sizi arıyor ve siz şikayete konu ürünü çöpe atığınızı söylüyorsunuz. Bu durumda İddianızın doğruluğu nasıl anlaşılacak? Ülker ülkemizin köklü ve saygın bir kuruluşudur. Ortaya attığınız iddiaya konu bir ürünü ibraz etmediğinize göre iftiraya dönüşür ki bu durum gerek şirket saygınlığına gerekse bu şirkete yatırım yapan yüz binlerce yatırımcıya zarar verir.

Yeni Açılan Ülker Pötibör Paketinden Kurt Çıkması Hijyen Endişesi

25 Eylül 2025 18:43665

Ülker pötibör bisküvi aldım ve paketi yeni açmama rağmen içinden kurt çıktı. Ürünü herhangi bir marketten yeni almıştım ...

Yeni Açılan Ülker Pötibör Paketinden Kurt Çıkması Hijyen Endişesi

19 Kasım 2024 23:00960

Son kullanma tarihi 18.05.2025 olan A101'den aldığım Ülker Probis bisküvinin içinden, fotoğraflarda görüldüğü gibi kurt ...

Tümünü Gör
Ülker Tuzlu Altın Başak Light Bisküvi Tuzu Artırılmış!

Ülker Tuzlu AltınBaşak Light Bisküvi Tuzu Artırılmış!

Ecem
Ülker Ürünün İçinden Kıl Çıkması Çok Rahatsız Edici