Haldun sonuçtan hiç memnun değil

Uğur Okulları İlgisiz Ve Alakasız Veliler İle

15 Kasım 2023 15:56

Uğur Okulları, aşağıdaki şikayetim ile ilgili geri dönüş yapmak bir yana, ayrıca ekstra KDV artışından dolayı fark istiyor. Kızımın okuduğu için maalesef şu anda bir şey yapamıyoruz fakat seneye okuldan almayı düşünüyorum. Kızım, Uğur Okulları Gaziemir İzmir'de 7C sınıfında okuyor. Geçen yıl KDV dahil eğitim ücreti 17.900 TL iken, gelecek yıl için KDV dahil 34.100 TL ödedik. Bu fiyat, erken ödeme indirimli fiyatıdır ve %90 oranında artış yapılmıştır. Devletin açıkladığı oran %65'tir. Ayrıca yemek ücreti, geçen yıl KDV dahil 8.370 TL iken, gelecek yıl için KDV dahil 25.000 TL ödedik. Bu fiyat, erken ödeme indirimli fiyatıdır ve %199 oranında artış yapılmıştır. Ayrıca geçen yıl alınmayan fakat bu yıl ilave edilen kırtasiye ücreti var. Kırtasiye ücreti, gelecek yıl için KDV dahil 4.900 TL'dir. Bu fiyat, erken ödeme indirimli fiyatıdır. Özellikle eğitim ücretinin devletin açıkladığı %65 oranında değil de %90 oranında artış yapılmış olmasından dolayı, farkını iade talep ediyoruz. Yemek ve kırtasiye ücretimizde de indirim talep ediyoruz.

profile profile
16 Kasım 2023 10:50 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sayın Haldun Y. Bildirmiş olduğunuz konu yetkili birimlere iletilmiştir. Saygılarımızla

Haldun
Haldun
11 Aralık 2023 13:09

Son 1 yıldır konu ilgilili size geri dönüş yapacağız diyorlar. Ama ne arayan ne de soran var. Tabiri caizse bizleri oyalıyorlar.

13 Temmuz 2023 12:53

Uğur Okulları'nda Fahiş Fiyat Artışı Ve Zorunlu Yemek Ücreti

21 Kasım 2024 16:35
Ertugrul sonuçtan hiç memnun değil

Etkinlik Ücreti İadesinde Haksız Kesinti Ve Eksik Ödeme

07 Ekim 2025 12:29