Bahar sonuçtan çok memnun

TYT Matematik Kitap Gönderim Sorunu

21 Kasım 2024 19:12

Eylül ayında Üçdörtbeş Allstar aldım. 3. kitap TYT matematik gönderim tarihi olarak 20-30 Eylül arası gösteriyor. Yani Kasım'a girdik, Kasım'ı yarıladık, hâlâ bana üçüncü kitabın sadece konu anlatımı geldi. Hatta üstüne üstlük dördüncü kitap da geldi. Matematiğin ama hâlâ üçüncü kitabın ödev kitabı gelmedi. Kaç kere de yazdım, hâlâ 'gelecek, gelecek' deyip duruyorlar. Yeter ama ya! Hayır, herkes okula gitmiyor, mezun olanlar da var ki ben de mezunum, başka bir yerden ders almıyorum. Bu nedir ya?

28 Aralık 2024 16:14

Yani insanı sinir hastası edecek bir sistem her kitap geç geliyor keşke almasaydım dedirttiler insana ya kafalarına göre gönderim tarihi değiştiriyorlar bir de yeni Tarihe görede gelmiyor kitaplar 5. Kitapları geçin 4. Kitap bile gelmedi bana 🤣🤣🤣 m

1735391617389.img-4847.jpg
22 Aralık 2024 09:33

Sürekli bir sürü testlerde cevapları eklenmeyen sorular var "yakında" yazıyor video çözümüne tıklayınca ama üzerinden geçmiş sorularım bile hala eklenmemiş cevapları. Neden bu kadar basite alınıyor anlamış değilim herkesin sorabilecek hocası yok mezunlarda var ve bende mezunum + olarak sürekli cevap anahtarını görmek için olan kodlama sistemi bayıyor bos yere uğraştırıyorlar insanı yani hele bir de çevrimdışı kullanılsa lafım yok ama yani dışarıda bir yerde test çözeceğim götürüyorum illa tabletide yanıma almak zorunda kalıyorum ve internet her an nasıl ulaşabilirim

22 Kasım 2024 00:43 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, ÜçDörtBeş All Star

Bahar
Bahar
22 Kasım 2024 13:51

Arayıp bilgilendirildi ben daha önceden aldığım için tarihleri eskisi gibi görüyordum güncellendiğinden haberim yoktu teşekkürler

Mert sonuçtan hiç memnun değil

345 Allstar Kitap Seti Teslimatında Yaşanan Sorunlar

08 Mart 2025 13:52
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2025 11:00

28 Nisan 2025 20:22