İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

TVS Motor Tvs Ntorq Servis Ve Satış Sıfır

23 Haziran 2024 23:02

TVS Ntorq motorumu aldım alalı problemler devam ediyor. Servis sıfır montaj hataları saymakla bitmiyor. Alıp da pişmanlık yaşadığım tek motor. Arızalara gelince, Antalya Yetimoğlu'ndan aldığım motoru daha teslim alırken sorun başladı. Çalışmayan motoru bir şekilde çalıştırıp verdiler. Depo boş olduğu için pislik gelmiş, ondanmış. Almadan değişim istedik, fatura kesildi olmaz dediler. Neyse, çalışır durumda teslim aldım. 500'de ilk bakıma gittim, montaj hataları, direksiyon sertliği, fren ayarsızlığı gibi sorunları yaptırdım. 1000 kilometre olmadan tekrar direksiyon sertleşti, motordan ses gelmeye başladı ve hararet göstergesinde motor arıza ışığı yanmaya başladı. Yani sürekli sanayideyim, kesinlikle TVS önermiyorum.

24 Haziran 2024 08:52 (Şikayetten 9 saat sonra)
25 Haziran 2024 20:50
tvs-motor-tvs-ntorq-servis-ve-satis-sifir-1.jpg

Merhabalar motoru 16 Şubat 2024 de yetimoğlu bayiden bu şekilde söküp Tamir edip verdiler. 28 Haziran da tekrar servise randevu verdiler sorunum çözülmez ise hukuki yollara başvuracağım son care

16 Eylül 2024 10:10

Servise her arıza için gittiğimde başka bir arıza çıkıyor en son ki arıza bu km hararet göstergesi sürekli böyle. Tüketici Hakları'na başvuracağım ayıplı mal diye değişim isteyeceğim sonuna kadar gideceğim bıktım artık aldığından beri arıza sorun servise gidip gelmekten bıktım onlar da beni görmekten aynı keza

16 Eylül 2024 10:18

Güncel

17 Ekim 2024 17:23

Sonunda çözümü buldum ve Tüketici Hakları Hakem Heyeti ne verdim keşke en basta yapsaymışım tsv motor satışı ve servisi, yetimoğlu motor ve özer usta ya düşenin Allah yardımcısı olsun diyorum

17 Ekim 2024 17:28
TVS Motor Tvs Ntorq Servis Ve Satış Sıfır

Arızalı parçalar, ön disk, debriyaj bilyesi, hareket sensörü, isi müşürü, ana ekran gaz halatı koptu daha ne çıkacak bakalım

03 Kasım 2024 23:42

Sonucu bekliyorum merakla 👍

21 Şubat 2025 00:41
tvs-motor-tvs-ntorq-servis-ve-satis-sifir-1.jpg

İyi okuyun arkadaşlar bize motor alırken neleri imzalatmış lar ben hakkımı aradım sonunda kazandım sizde asla hakkınızı kimseye yedirmeyin. Saglik la kalın

Alper
Alper

Sorunun kaynağı tam olarak nedir, bende de ilk aldığım günden beri motor arıza ışığı yanıyor. Makineye bağlıyorlar, yüksek voltaj veya düşük voltaj uyarısı ile oksijen sensörü hatası veriyor.

İbrahim

Hararet sensörü deldiler gittim değiştik dediler baktım yine aynı tekrar bir parça değişecek dediler sipariş vermişler bekliyorum bu arada belki 10 oldu gittiğim servise

05 Temmuz 2025 21:08
Sıfır Motorum Arızalı, Servisler İlgisiz Ve Çözüm Sunmuyor
Seydi sonuçtan hiç memnun değil

TVS Jupiter 125 İle M****** Servis Kabusu

20 Şubat 2025 17:40