TVS Motor Rtr 200 Ses Problemi

01 Temmuz 2024 19:48

Bundan 2 ay önce Apache RTR 200 aldım. Aldığımdan beri motor bloğundan 4000-5000 devir arasında vida kalmış gibi ses geliyor. UMA'ya 3 kere mail atmama rağmen hala bir dönüş alamadım. Hindistan'daki insanlar ile iletişime geçtik ve artık BS6 kasaya BS4 parçaları takıldığını öğrendik. Servise bıraktım, motoru dağıtıp yeniden topladılar. 500 km'de olan yeni bir motorun hala sesi devam ediyor. Ne UMA ilgileniyor ne de servis bakıyor. Aldığımıza pişman olduk resmen.

02 Temmuz 2024 08:09 (Şikayetten 12 saat sonra)
Yunus
Yunus
03 Temmuz 2024 19:43

Servise gittim kayıt açtırın diye beni aradınız serviste biz hangi parça olduğunu bilmiyoruz ne üzerine talep açalım diye talep açmadılar bu kadar sorumsuzluk olamaz aldığım güne pişman ettiniz beni

Muhammet
Muhammet

Bende de aynı sorun bir de benim motor km'si daha 300de. Daha rodajı bitmeden böyle bir şey nasıl olur aklım ermiyor. Birkaç güne gidip rodajını yaptırınca geçmezse bende şikayet oluşturacağım.

Medine
Medine

Umarım çözülür aynı sorunu bende yaşıyorum Tüketici Hakları'na başvuru yapacağım ürünlerinin arkasında durmuyorlar kimseye önermiyorum ürünü satana kadar her şey

Özcan
Özcan

Hocam yarın almaya gidecektim bu yorumlar kafamı çok karıştırdı

Motorsikletimin Sorunları Çözülmüyor!

Abdusselam
06 Aralık 2024 11:12
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Motor Kazası Ve ABS Sistemi Sorunu

01 Kasım 2024 19:49
Motor Kazası Ve ABS Sistemi Sorunu
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2025 16:01