Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Motor Kazası Ve ABS Sistemi Sorunu

Motor Kazası Ve ABS Sistemi Sorunu
01 Kasım 2024 19:49

Ben iki hafta önce Asıl Grup Motor'dan RTR Apache 200 aldım ve bugün ciddi bir kaza yaşadım. Frene bastığım anda motor altımdan kayıp gitti, sürüklendi; ben ayrı sürüklendim, telefonum pert oldu. Kalacağım. Şişti orada, ölebilirdim de. Kendime gelip motorun frenlerini incelediğimde ABS kablolarının köpük olduğunu gördüm. Ben motordan çok anlayan birisi değilim. ABS ışığı zaten hep yanıyordu, ben ABS olduğu için yandığını düşünüyordum. Bayiden aldığımdan beri bunu bayiyle konuştum ve bir şey yapamayacaklarını söylediler. Burada benim derdim, kaza yaptım, gideyim bunu bedavaya getireyim, motorumu yapsınlar değil; ben ölümden döndüm. Parçaları dahi verseniz, motorumu dahi yapsanız kurtaramazsanız, benim canım gidiyordu. Mahkemeye vereceğim, kesinlikle bu ihmalden başka hiçbir şey değil.

04 Kasım 2024 09:44 (Şikayetten 2 gün sonra)
04 Kasım 2024 14:04

Beni hala kimse aramadı eğer tvs alırsanız bunlarla uğraşmak zorunda kalırsınız fabrika hizmet sonrası satış mufuryle konuştum sanki benimle alay eder gibi konuşuyor sen motor sürmesini bilmiosun yok söyle yok böyle absyle ne ilsigi var gibi hayatinizin en büyük hatasını yaparsınız kimse ilgilenmiyor böyle bir muamele yok bayiye diyorum mahkemeye ver diyor

Oğuzhan
Oğuzhan

Sorunu çözebildinizmi bende de aynı sorun var

13 Ocak 2025 14:05
Motorumun Servis Çilesi: 3 Ayı Geçti!
Ege sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 13:41

Motorsikletimin Sorunları Çözülmüyor!