TV8 Yemekteyiz Programında Adil Değerlendirme Eksikliği

Tc Tunc
19 Aralık 2024 19:28

Eşim açtığı için izlediğim ve son derece düşük zekalıların takip edebileceği "zuhal topal ile yemekteyiz" programı artık bir yemek yarışması programı olmaktan çıkmış, tamamıyla yarışmacıların birbirlerini düşük puanlarla ezme noktasına gelmiş ve zevk alınmaz ve izlenmekten bıkılan bir haldedir.

Önerim, yarışma sırasında yarışmacılara verilecek bir puan cetveli ile her sunum porsiyonu için birden ona kadar bir yazılı not vermelerinin sağlanması ve sonucu bu notların ortalamasının belirlemesi.

Yoksa boşa harcanan ücretler ve ödülleri hiç hak etmeyenlere uygun gören gereksiz bir program.

profile profile profile

Şükran
Şükran

Kesinlikle katılıyorum 80 yaşındaki annem seyredenlerden akılı, uzun süredir bahsettiğiniz sebeplerden seyretmiyor

Candan
Candan

Yemekteyiz programını severek izliyorum ancak uzun zamandır sunucunun kıyafet tercihleri göz zevkimi olumsuz etkiliyor. Özellikle stil ve kombinlerde, ekranda izleyiciyi yoran, demode ve yakıştırmadığım seçimler yapıldığını düşünüyorum. Mini boy kıyafetlerin kendisine yakışmadığını, özellikle de bacak ve diz duruşu açısından ekranda hoş bir görüntü oluşturmadığını düşünüyorum. Daha zarif, sade, şık ve yaşına uygun kombinlerle çok daha iyi görünebileceğine inanıyorum. Stylist / image maker ekibinin mutlaka gözden geçirilmesini, mümkünse stilistin değiştirilmesini ve Zuhal Topal’ın mini yerine daha klasik, vücut tipine uygun kıyafetlerle giydirilmesini rica ediyorum. Geri bildirimin izleyici görüşü olarak değerlendirilmesini ve dikkate alınmasını istiyorum.

Suat
16 Şubat 2024 21:00
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
20 Ekim 2023 18:24