Tuzla Belediyesinin Hizmet Eksikliği

23 Temmuz 2023 23:26

Tuzla istasyon Mahallesi tok sokak üzeri... Z**** blokları, Tuzla belediyesinin hiç bu kadar salmama iş yaptığı görülmemişti. Akşamları sivri sinek kovucu araç gelmiyor. Her gece artık çekilmez bir hal aldı, sivri sineklerden. Tok sokak üzerinde iki yere toplanma merkezi tabelası koyuldu, dedik süper düşündü, ama içi orman, fareler dolu içi. İnsan nasıl düşünemez temizlemeyi. İçi leş gibi, sıcakta bütün sokak kokuyor, özellikle hayvan parkının yanı orman, güya acil durumda toplanma merkezi ama içi orman fareler gece ortaya çıkıyor. Hizmet bu kadar vasat olmamıştı. Her yere yazıyoruz, dikkate de almıyor. Belediyecilik bu değil.

08 Ağustos 2023 20:31

Dikkate bile almıyor belediye. Cidden bu durum bir saygısızlık. Orman gibi olmuş alanlara asla bakılmıyor. Tuzla Belediye Başkanı artık her şeyden vazgeçmiş anlaşılan.

29 Ekim 2023 19:13 (Şikayetten 3 ay sonra)

Sayın Hüseyin A., Talebiniz 1401144 referans numarası ile ilgili birime yönlendirilmiştir. Talebinizi takip edebilirsiniz. Bilgilerinize rica eder, iyi günler dileriz.

29 Ekim 2023 19:52

Gerek yok, yakında inşallah değişecek zaten, 2 ayda bir talebe cevap veremeyen belediyecilik olmaz. Buna belgeli Kötü hizmet deniz.

Tuzla'da Temizlik Ve Bakım Sorunları Vatandaşları Mağdur Ediyor

08 Temmuz 2025 00:13

17 Temmuz 2024 05:53

23 Aralık 2023 23:09

03 Şubat 2025 23:02
Tuzla Belediyesi TOKİ'de Tehlike Saçan Sokak Köpekleri Sorunu
Mustafa sonuçtan memnun

22 Haziran 2023 06:31
"Aynı gün içinde dönüş yapıldığı için teşekkür ederim"