Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Tüvtürk Enjeksiyon Karbüratör Sorunu

13 Şubat 2024 12:26

2000 model Doğan 1.6 IE enjeksiyonlu aracımızı TÜVTÜRK istasyonuna muayene için götürdük, ancak araç karbüratöre çevrildiği için muayenemiz yapılmadı ve fabrika çıkışı enjeksiyona çevirip muayenenin ancak o zaman yapılacağını söylediler. Şimdi bu aracı biz bu şekilde aldık ve daha önce iki kez bu şekilde muayeneye soktuk, herhangi bir problem yoktu. 'Tamam, aracı yaptıralım' diyorum, ancak ne parçası var ne de ustalar yapmaya yanaşıyor ve çok maliyetli oluyor. Aracın bu şekilde kullanılmasında çevreye, trafiğe ve kullanımına herhangi bir sorun yokken neden insanları uğraştırıyorsunuz, anlamış değilim. Biz burada bir mağduriyet yaşıyoruz ve mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.

14 Şubat 2024 10:45 (Şikayetten 22 saat sonra)
Yunus
Yunus
17 Haziran 2024 22:49

Tüvtürk aradı ve makine mühendisleri odasına yönlendirdi proje çizdirerek muayeneye tekrar gelebilirsiniz dendi fakat konu hakkında makine mühendisleri odasının herhangi bir uygulaması ve bilgisi yok. İnsanları uğraştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar

Özkan
Özkan

Aynen makine muhendıslerıde bir şey yapamıyor e ne yaptın ya abi halletım mi çözdün mu sorunu bende de var aynı dert

09 Ekim 2024 18:07

01 Ağustos 2024 15:20