Emre sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Sigorta'dan Provizyon Onayı Alınmıyor Zorluk Çıkarıyorlar

Türkiye Sigorta'dan Provizyon Onayı Alınmıyor Zorluk Çıkarıyorlar
22 Haziran 2024 14:00

17 yıldır hem özel sağlık sigortası hem de tamamlayıcı sağlık sigortası kullanan geçtiğimiz günlerde dizimde yaşadığım problemden ötürü hastaneye gittim ve doktor fizik tedavi olmam gerektiğini söyledi buna bağlı olarak da tamamlayıcı sağlık sigortam olan Türkiye sigorta ile İstanbul Lokman Hekim Hastanesi'ne başvurdum. Bayramdan hemen önce başvurduğum için ona işlemleri doğal olarak bayram sonrasında kaldı. 6849361 numaralı provizyon için Türkiye sigorta onay vermemek konusunda sanki yemin etmiş gibi davranıyor. Epikriz raporlarına ulaşıp hastalık hakkında detay bilgiye ulaşma imkanları olmasına rağmen benim beyanda bulunmamı talep ediyorlar. Daha önce yaşanmış bir travma olmadığına dair beyanda bulunuyorum bu sefer e-nabız'daki muayene ve ilaç dökümlerini istiyorlar. Bunlar gönderiliyor bu sefer 9 yıl önce belimden dolayı aldığım fizik tedavi, birkaç yıl önce ayak bileği burkulmasından dolayı gittiğim ortopedi ve travmatoloji bölümünden hastane hastane dolaşıp muayene formu almamı istiyorlar. Özetle onay vermemek için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. Sorunun çözülmesi konusunda destek bekliyorum. Aksi takdirde yaşamış olduğum mağduriyetle ilgili tüm resmi kurum ve kuruluşlara başvuruda bulunacağım. Türkiye sigortadan Sağlık sigortası yaptırmak düşüneceğiniz en son şey olsun, paranızla mağdur olma yin.

24 Haziran 2024 10:44 (Şikayetten 1 gün sonra)
24 Haziran 2024 13:52
24 Haziran 2024 16:06

Kamil sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2025 10:19

26 Ocak 2025 00:11

15 Kasım 2024 10:52
Burak sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 16:46

11 Kasım 2023 00:21