Türkiye Sigorta İle Pert Süreci Kabusu

19 Aralık 2024 16:511.987

12 Kasım 2024 tarihinde 09 hb 781 plaka numaralı aracımla kaza yaptım aracım Türkiye sigortadan kaskoluydu evrak işlemlerini 13 kasımda başlattım 17 kasımda eksper ön raporunu hazırladı ve 24 kasımda aracıma pert kararı çıktığını Enka motorlu araçlar tarafından öğrendim. Tarafıma yapılan fiyat teklifini işlemlerin daha da uzamaması için kabul ettim. Evrakları ve vekaletnameyi tarafımıza kargolayın dediler ve 2 Aralık günü evrakları taraflarına ulaştırdım. 15 iş günü içinde paranın tamamı yatacağı bilgisi verildi. Bugün Enka motorlu araçlarla görüştüm ve Türkiye sigortanın tarafıma SMS ile bilgi vereceği bilgisini aldım. Türkiye sigorta ile görüştüğümde bana şu sorular soruldu
-aracınıza bir bedel söylendi mi?
-eksper arabanıza rapor çıkartmış mı?
-sizin dosyanız eksik olabilir mi?

Bu soruların cevaplarının onlarda olması gerekmiyormuş gibi bana soruyorlar ve süreç hakkında herhangi bir bilgi vermiyorlar. Bir bilgileri olmasa bile tarafıma söz verilen meblağın ivedilikle yatırılmasını istiyorum. Mobil uygulamasında da kazayı yaptığım günden beri değerlendirme sürecinde yazıyor. Eksper firmasını arıyorum bizlik bir iş kalmadı diyor. Sürecin üstünden 1 aydan fazla zaman geçti. Türkiye sigorta hep birilerine paslıyor.

19 Aralık 2024 17:14 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz geri bildirim incelenmeye başlanmış olup, konuyla ilgili en kısa sürede tarafınız ile iletişime geçilecektir. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her konuda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, TÜRKİYE SİGORTA A.Ş

20 Aralık 2024 08:45

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz geri bildiriminiz ile ilgili inceleme süreci devam etmekte olup iletişim bilgileriniz aracılığıyla tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her konuda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla,

20 Aralık 2024 13:05

2 aralıkta taraflarına teslim edilen evrakların durumunu 9 aralıkta evraklar geldi mi sıkıntı var mı şeklinde mail atarak sıkıntı olmadığı bilgisini almıştım bugün 20 aralıkta vekaletnamede sıkıntı olduğu bilgisinin mailini attılar tekrar vekalet istiyorlar bu hem bana maddi zarar hem de vakit kaybı olarak dönmeye devam etmekte. Evrak kontrollerinin 18 günde nasıl yapılamadığını da anlayamıyorum. Üstelik ne hikmettir ki bu maili cuma günü atıyorlar evraklar ki evrakı kargolasam bile pazartesi en erken ellerinde olacak. Daha dün Türkiye sigortaya yönlendirilmiştim bugün notere yönlendiriliyorum.

24 Aralık 2024 23:39

Hala beklemedeyim sovtaj firması evrakları yollamamış diyorlar onları aradım yolladık diyorlar öyle bekliyoruz 2 ay oldu

27 Aralık 2024 16:03

Tüm dosya tamamlandı bugün hala müşteri hizmetlerini aradığımda bir süre biri kontrol ediyorum dedi ardından başka bir arkadaşıma yönlendireceğim dedi ve bu sırada arkadan biri bana yönlendirirsen s... Belanı dedi ve telefon düştü teşekkürler 2 ayda bu kadar profesyonellik mükemmel

3 Ocak 2025 14:24

Sonunda 30 aralıkta mesaj geldi 6 iş günü içinde para yatacak diye ardından 2 ocakta bana sovtaj firması mail attı IBAN yanlış diye ancak aradım teyit ettirdim IBAN 'ım doğru yazılmış ama kızlık soy adıma yollamaya çalışmışlar boşuna mı kimlik fotokopisi yolluyoruz anlamadım AA evet soy adı hatası diyorlar Hasarsızlığım bozulacak mı dedim siz karşı tarafa kendiniz rücu ettireceksiniz o zaman bozulmaz dedi ben de neden ben yapıyorum dedim ben zaten kaskomdan yapılsın dememiştim ki dedim size sormadılarsa o da servisin hatası diyorlarpazartesi konuştuğum kişi kaskonun kalan aylarının geri ödemesini alabilirsiniz demişti bugün konuştuğum kişi alamazsınız deniyorsa alınmaz diyor Ha bir de ikame araç alabiliyormuşum meğer arabanın pert kararı 15 gün sonra çıktığı için pert kararına kadar veriliyormuş ama bana alamazsınız demişlerdi her açıdan mağduriyet 2 ay oldu çeşitli sebeplerle ve oyalamalarla ne para yattı ne ikame araç alabildim şimdi bir de rücuyu ben edecekmişim sanırım yasal yoldan haklarımı aramamın zamanı geldi

7 Ocak 2025 12:41

Hala hiçbir ödeme yapılamadı tarafıma bu mesajı okuyorsanız eğer etrafınızdaki herkese Türkiye sigortadan uzak durmasını söyleyiniz 60 gün oldu sene değişti ama ödeme yok

10 Ocak 2025 19:47

Buraya kadar okuyanlar için hala tamamı yatmadı ☺️

Türkiye Sigorta 85 Gündür Ödeme Yapmıyor.

Ali
24 Eylül 2024 22:052.199

29 Haziran 2024 tarihinde kaskolu aracım ile karıştığım kaza ile ilgili olarak Türkiye Sigorta a. Ş.'ne gerekli tüm başv...

2 Yorum

Türkiye Sigorta ile İletişim Sorunları ve Mağduriyet

Hasan
7 Ekim 2024 17:581.871

7 Ağustos 2024 tarihinde bir kaza yaptım. 16 Ağustos 2024 tarihinde Türkiye Sigortada 13/7895370 numaralı dosya açıldı. ...

1 Destek

Samet
5 Eylül 2024 17:454.095

"Paranızın yatmasını beklemek yerine "sigorta şirketinizi arayıp güncel durumu sorun ve bu tür platformlara yazın" süreç maalesef uzun sürüyor ama bitti en sonunda, ikame araç konusunda da çalışan arkadaşlara daha çok eğitim verilmelidir veya bilgilendirilmelidir, dosya kapandı deyip arabanın geri çağrılması çok üzücüydü onu da çözdük şükürki. Türkiye sigortaya teşekkürler"

Ödeme Gecikmesi Mağduriyeti

Berke
6 Ocak 2025 11:332.815

Merhaba, Türkiye Sigorta kaskolu aracım ile 03.11.2024 tarihinde kaza yaptık. Kazanın ardından aracımın perte çıkarıld...

Sigorta Ödemesi Neden Gecikiyor?

Adem
15 Aralık 2024 23:103.880

17 Kasım'da trafik kazası yaptım, Türkiye Sigorta'dan işlem başlattım. 9 Aralık'ta Enka Motor beni aradı, aracın pert ol...

Tümünü Gör
Türkiye Sigorta Pişmanlıktır!

Türkiye SigortaPişmanlıktır!

Kadir
Türkiye Sigorta Her İşlem İçin Saatlerce Onay Beklemek!

Türkiye SigortaHer İşlem İçin Saatlerce Onay Beklemek!

Kadir
Türkiye Sigorta Kasko Mağduru, Yüzde Yüz Haklı Olduğum Kazada Mağdur Oldum!

Türkiye SigortaKasko Mağduru, Yüzde Yüz Haklı Olduğum Kazada Mağdur Oldum!

Abdurrahman
Türkiye Sigorta Kaskosu Beni Rezil Etti

Türkiye SigortaKaskosu Beni Rezil Etti

Taner
Türkiye Sigorta Haksız Tanı Ve Tedavi Reddi!

Türkiye SigortaHaksız Tanı Ve Tedavi Reddi!

Şahin
Türkiye Sigorta Onarımı Yapınız, Kimse Kimseye Aktarmasın!

Türkiye SigortaOnarımı Yapınız, Kimse Kimseye Aktarmasın!

Sedat

Öne ÇıkanKonular