Türkiye İstatistik Kurumu Tuik Araştırması İçin Eve Gelen Kişiler

24 Ekim 2023 12:0533.768

Habersiz tak diye eve geliyorlar bir de cezası var diye tehditvari konuşuyorlar. Bu ne saçma bir sistemdir ya hastayım dinleneceğim evime dolapçı mı ne bilmediğim birini almam bekleniyor. Tabi bunlar olmayabilir. Bilemiyorum ama eğer doğruysa da sistem çok kötü acilen düzeltilmesi gerek

Yorumlar(8)

17 Aralık 2024 05:17

Halada bizim eve geliyorlar peki istatistikler kurumlar ne isi var adliye isleriyle veya araştırma yapar madenki görevlisin bilmen lazım bunları da istatistik kurumunu şikayette bulundum çimlerden evlere giden narkotik polisleri 9nalr gibi davranmıyor iyi gorevlisyiz milletin ağzına sıcak ne güzel İstanbul be ala ala tabii ki de devlete saygımız sonsuz ama cahillerim8z var sadece anlata bildimmi size de iyi görevler diyorum saygılarımla selamlıyorum 🙏

11 Kasım 2024 15:49

Yani kısacası devlet seçtikleri insanları alıp kendi kurumlarında çalıştırmak istiyor tabi bunu gelip size biz seni seçtik gel iste çalış demezler farklı yönlerle seni kazanmaya bakarlar nerede çalıştırırlar derseniz orasını kimse bilmez yaklaşık seni nereden baksan 5 yildir gözetim altındasınız ben bile dahil gerekeni söyledim yolladım telefon la ararlar açmasan baban veya anneyi ararlar ama seçilmişsin bu kesin devlet tarafından

11 Kasım 2024 15:43

Sizin adınıza devlet tarafından araştırma var yani kendilerini belki etmeyecek şekilde gelirler ve alaca olan kelimeleri alıp giderler gelen şahıslar istihbarat konumu çerçeve içerisinde gelirler belki dersin ne yapıyorum ki demek ki araştırma içerisindesiniz istihbarat kimsenin bilmemesi için kurumları kullanıp gelirler yoksa devlet bisi söylucekdiye evde yoksun para cezası keser mı sizce TM bunlarda devlet ama hakkınız da bir şeyler öğrenmek amaçlı başıma geldiğinden bilirim elinizden geldikçe bilgilerinizi eksik paylaşınız saygılarımla

8 Kasım 2023 00:56

Bize de aynı şekilde böyle durum oldu telefonda ceza yazarız diye konuştular öğrenebildiniz mi? Son. Durum nedir? Anneminde çok siniri bozuldu

Vicdansız Uygulama: Yoğun Bakımda Tehdit

11 Aralık 2024 18:2121.361

TÜİK tarafından evime gelen memur, evde olmadığım için ceza uygulanacağını söylüyor. Daha sonra telefonla görüşmelerinde...

1 Destek

Türkiye İstatistik Kurumu Tuik 124 Hattı

3 Ocak 2024 12:5235.791

Bugün tuik (Adana) kurumundan birisi aradı ve anket yaptıklarını söylediler eğer katılmaz iadem de para cezası uygulayac...

5 Destek

Öne ÇıkanKonular