Türkiye Hastanesi Sağlığı Hafife Alması

Türkiye Hastanesi Sağlığı Hafife Alması
07 Ağustos 2024 14:52

05.08.2024 de Taksim ilk yardımda çıkan tetkik sonuçlarıma göre kistlerin patladı ya da patlamak üzere acil kadın doğuma git dedi. SSK da ilgilenmezler deyip Türkiye hastanesine gittin acil kadın doğum bölümüne, bankodaki çalışana Dr. Un uzmanlık alanını soruyoruz vallahi ben bilmiyorum hep başka Dr. Geliyor diye cevap aldık. 1.750 TL ödedim aşağıya indik Dr. Odasında bile değildi bekledik. E-Nabız'dan sonuçlarımı gösterdim durumu anlattım muayene etti kistlerin büyümüş ameliyat olman lazım dedi. Enfeksiyonum çok yüksek beni acil yolladılar dedim arveles iç dedi gönderdi. Ultrason görüntülerimi bile basmamış sonra inip istediğimizde hasta bilgi formu verdi ultrason resimlerini çekmedim ki dedi. Bir gün sonra kendi Dr. Uma gittiğimde bana 3 tane yüksek mg antibiyotikler verdi. Dün Dr. Bana arveles iç başka bir şeye gerek yok dediğimde kendi bile inanamadı nasıl seni riske atar nasıl öyle gönderir diye. Ben ödediğim parayı, sağlığımı riske attıkları için geri istiyorum. 1.750 TL veriliyor ne hizmet ne ilgi ne bilgi. Parası da önemli değil tabi ama insan sağlığını bu kadar hafife almak akıl alan bir durum değil. Paramı kesinlikle geri istiyorum

Yetersiz Bilgilendirme Ve Ücret İadesi Mağduriyeti Yaşadım

02 Ağustos 2025 13:45

Özel Hastanede Gereksiz Koşuşturma Ve Yetersiz Hizmet

14 Kasım 2024 11:32
Elis sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 17:39