TFF Kırmızı Üyelik Hiçbir İşe Yaramıyor

10 Ekim 2023 14:30

TFF bağlı olan Taraftar Kulubü internet sitesinden öncelikli olarak bilet alabilmek için 40 TL ödeyerek Kırmızı Üye oldum. 09.102023 tarihinde Passolig mobil uygulamasından Türkiye-Letonya maçı için bilet almak için girdiğimde sadece loca ve kale arkası tribünlerde bilet satışı görünüyordu ve maraton tribününden bilet almak istememe rağmen kale arkasından bilet almak zorunda kaldım. Ancak bugün satışa çıkan biletlerde maraton tribünleri de satışa çıkmış. Bu sebepten dolayı çok mağdurum ve TFF den şikayetçiyim.

Yorumlar (5)

Esma
Esma

Merhaba bana ulaşabilir misiniz Berlin den yazıyorum Yardımcı olabilir misiniz

Seda
Seda

Merhaba Niyazi bey, TFF kırmızı üyelik konusunda sizden acil yardıma rica ediyorum. Ben Almanya'dan yazıyorum ve maalesef kırmızı üye olamıyorum, [email protected] email adresinden benimle iletişime geçebilir misiniz, belki anlaşabiliriz. Bana yardımcı olabilirseniz gerçekten çok minnettar olurum. 🙏🏼 Saygılarımla Seda

Eyup
Eyup

Merhaba Niyazi bey, Almanya'da yaşıyorum Euro 2024 bileti almam için kırmızı üyelik lazım ama kırmızı üyelik alımlarını kapatmışlar yardımcı olmak isterseniz [email protected] adresinden mail atabilirsiniz. Çok teşekkür ederim

Enes
Enes

Merhaba niyazi bey bana mail üzerinden ulaşabilir misiniz kırmızı üyelik lazım bir teklifim olacak size gün içerisinde ulaşabilirseniz. [email protected]

Ahmet
Ahmet

İyi günler bana mail atarmısın lütfen? [email protected]

Nisa sonuçtan hiç memnun değil

Passolig Bilet Alma Sırasında Sürekli Hata Ve Koltuk Seçilememe Mağduriyeti

06 Kasım 2025 17:45
Selen sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 20:20

Öncelikli Bilet Hakkı Verilmedi Üyelik Ücreti Boşa Gitti