Azim sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2023 21:15

Turkcell pasaj firmasından Dronu aldıktan bir ay sonra yaklaşık 15 metre mesafedeyken motorları bir anda durdu, yere düştü. Motora bağlı kollardan bir tanesi kırıldı. Haziran'ın 15'i itibarıyla Turkcell'in servisine gönderdim, 15 gün kadar bekledikten sonra hiç onarım yapılmadan bana gönderdiler. Ardından tekrar servise geri gönderdim, bir 15 gün kadar bekledikten sonra tekrar bana geri gönderirler, yine hiçbir onarım yapılmadan ürün bana geldi. Haziran'ın 15'inden bugün temmuz'un 28'ine kadar geçen süre zarfında hiçbir onarım yapılmadı. Bu şekliyle servis sorunu çözmediği gibi sürüncemede bıraktı. Bu durumda Turkcell pasaj iletişim merkezini aradığımda, 20 iş günü onarım değişim sürecinin dolmadığını iddia ediyorlar, halbuki ilk kayıt açıldığından bu yana bir buçuk ay doldurdum hala sorunu çözmüyorlar. Ürün umduğum gibi çıkmadı, kamera kaydı tümsek kamera çekiyor. Çok yamuk çekiyor ve servisi çok ama çok kötü, ürünlerine sahip çıkmıyorlar. Sonuç olarak gerekli tüm yasal kurumlara avukatım vasıtasıyla şikayetimi yapacağım, Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

29 Temmuz 2023 21:16 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Pasaj

31 Temmuz 2023 15:12

Merhaba Azim Bey, Talebinizle ile ilgili başvurunuz inceleme aşamasındadır, sonuçlandığında size bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Turkcell Pasaj

Özgür
14 Kasım 2024 12:18
iade-surecindeki-gecikme-ve-bilgilendirme-eksikligi-1.pdf
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
17 Mart 2024 22:29

Turkcell Pasaj'dan Aldığım Robot Süpürge

Gülçimen
29 Şubat 2024 11:54
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
08 Haziran 2023 11:17