Türk Kızılayı Verdiğim Kanı Hastama Kullanmıyor!

30 Eylül 2024 17:351.166

Hastam olan babam Ankara Bilkent şehir hastanesinde yatmaktadır. 01.10.2024 tarihinde ameliyata girecek olması sebebiyle bugünden yine Bilkent şehir hastanesinin acil servisinin bir alt katında yer alan kan alma (Kızılay) merkezine giderek özellikle babam için kullanılması şartıyla kan bağışında bulundum. Kan bağışı sonrasında vermiş olduğum kan yerine sıradaki kanın kullanılacağının söylenmesi ile verdiğim kanın kullanılmayacağını çalışan hemşireler söylediler. Oğlu olarak verdiğim kanın kullanılmasını istiyorum.

30 Eylül 2024 17:46 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Vatandaşımız; Şikâyetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Türk Kızılay hizmetleriyle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, bizlere göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

30 Eylül 2024 18:11

Şikayetimde belirttiğim ameliyat tarihi de göz önünde bulundurularak acilen çözüm istiyor ve bekliyorum...

30 Eylül 2024 20:15

Sayın Osman Turan Y., Tarafımıza iletmiş olduğunuz #13121 numaralı kaydın bildirim talebi oluşturulmuştur.

2 Ekim 2024 09:52

Tarafımıza iletmiş olduğunuz #13121 numaralı bildirim ilgili yapımız tarafından değerlendirilmiştir.

Tümünü Gör
Türk Kızılay Kan Bağışı Yaptıktan Sonra Kolundaki Oluşan Morluk!

Türk Kızılay KanBağışı Yaptıktan Sonra Kolundaki Oluşan Morluk!

Ali
Türk Kızılay Zor Durumdayım Yardımcı Olun

Türk Kızılay ZorDurumdayım Yardımcı Olun

Salih
Türk Kızılay'a Giriş Yapamıyorum Sorun Yaşıyorum!

Türk Kızılay'a GirişYapamıyorum Sorun Yaşıyorum!

Sarenur
Kızılay'ın Kan Tahlil Sonuçlarının Yanlış Çıkması!

Kızılay'ın Kan TahlilSonuçlarının Yanlış Çıkması!

Uğur
Türk Kızılay Geri Dönüş Yapılmadı