24 Ekim 2023 14:29

Tupperware marka birçok ürünüm bulunmakta ve uzun yıllardır kullanıyorum. Ürünlerden çok memnunum fakat ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Vakumlu kapakta bulunan silikon kısımlar rahatsız eder derecede yapış yapış oldu. Sanki üzerine yağ dökülmüş de yıkanmamış gibi. Kaç kere yıkamama rağmen asla geçmiyor anlamıyorum. Kabında sadece yarım kalan meyve sebzeleri muhafaza ediyorum. Yapışık olacak bir şeyle de teması olmadı. Sanki silikon kısmın kimyasal özellikleri bozuldu. Deterjanlı suda beklettim, sirkeyi suyla yıkadım asla geçmiyor. Çöpe atmak istemiyorum ama ürün hoş olmayan bir hissiyat uyandırıyor.

25 Ekim 2023 10:36 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sevgili müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Tupperware ailesi olarak sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla Tupperware Türkiye

Damla
Damla
26 Ekim 2023 10:10

Ürünün üzerindeki bu durumun oluşmasının nedeni yüksek ısıda yıkanması ve ısıya maruz kalmasıdır. Üründeki durum değişim kapsamında değildir. Bu şekilde bir mail atıldı. Cevabım; Ürünü uzun bir zamandır kullanıyorum ve bir günde bu şekilde oldu. Zamanla bu durum oluşmadı. Ne bulaşık makinemin özellikleri değişti ne de elde yıkamadaki suyun sıcaklığı. Başka hiçbir ürünümde bu sorunu yaşamadım açıkçası. Tupperware'den başka siparişlerim olursa eğer bu şekildeki silikon ürünlerde almayacağım o zaman.

Serpil sonuçtan memnun değil

Tupperware Değişim Garantisine Rağmen

28 Eylül 2023 10:30
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 13:28

05 Ocak 2024 21:43
Tupperware Su Şişesi Şikayet
Tupperware Su Şişesi Şikayet
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2023 18:57
Fevziye sonuçtan hiç memnun değil

Tupperware Yağdanlık Akıtıyor Verdiğim Paraya Yazık

21 Temmuz 2023 20:48