30 Kasım 2023 13:18

1 ay oldu hala ürünüm gelmedi. Sayfadan da dönüş yapmıyorlar, mesajları görüp cevap vermiyorlar şaka gibi. 1750 TL ödedim, gecikince sorduğumda ufak bir defo olduğunu tekrar dikip göndereceklerini söylediler, hala gönderecekler. İletişim numarası vs yok sadece Instagram'dan yazabiliyorsunuz onda da görüp cevap vermiyorlar.

08 Aralık 2023 00:24

Para iadesi yapacaklarını söylediler yaptılar da. Fakat dalga geçer gibi 1750 TL ödediğim para bana 1683 TL olarak gelmiş. Neyi kestiler çok merak ediyorum. Mesajlara dönüş yaparlarsa yazarım buraya.

06 Ocak 2025 09:24

Ayrıca ürünü bana göndermedikleri halde para iademi eksik yaptılar. Nedenini sorduğumda da kargo ücreti kestiklerini söylediler. Ürün bana gelmedi ki bu iadeden kargo ücreti nasıl kesiyorsunuz dedim engellendim :)

Bilge
Bilge

Bu siteden geçen yıl bir ferace aldım 1 ay dahi olmadı hemen tüylendi ve kullanıcı hatası sürtünmeden olmuştur deyip ürün üzerime kaldı. Oysaki kesinlikle öyle bir durum yok. Çikolata rengi ferace olan. Araştırdım düşük kaliteli ip kullandıkları için olabilirmiş. Mağduriyetim hiç karşılanmadı

Büşra
Büşra

İyi akşamlar sizin ürününüzü hala göndermediler mi?

Tuğçe
Tuğçe

Sayfamızda üretim sürecimiz 2-3 hafta olduğu yoğunluğunuza göre sürenin kısalıp ya da azalabileceği açık ve net bir şekilde her yerde yazmakta siteye ilk girdiğinizde önünüze bir bilgi ekranı çıkmakta orada yazıyor sitenin en üst bölmesinde devamlı olarak akan bir bilgilendirme ekranı mevcut orada yazıyor bunu bilerek sipariş veriyorsunuz gecikmeden dolayı iade isteyen tüm müşterilerimize iadesini yapıyoruz iadenin belli bir prosedürü var bankanıza bağlı olarak iadeler 14 güne kadar hesabınıza yatabilir bu tarz bilgilendirmeler sitede yazmakta! İade prosedürü kargo bilgilendirmesi vs bu prosedürleri siteden açıp okumadan lütfen havadan atarak bilgi kirliliği yapmayınız!

Melike

Hayır göndermediler. Ben de para iadesi istedim 4 gün oldu daha edecekler :)

Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Tuba
12 Haziran 2025 22:22
Bir Aydır Ürünüm Yok, Cevap Da Alamıyorum!
Bir Aydır Ürünüm Yok, Cevap Da Alamıyorum!

10 Temmuz 2025 11:39
Sefanur sonuçtan hiç memnun değil

Milenastil Sademce Para İadesi Yapmıyor Ürünü De Göndermiyor

Sefanur