Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Tufan Tesisat Açılmayan Tıkanıklıktan Hizmet Parası Alıyor

12 Mayıs 2024 23:20

Sitede 'tıkanıklık açılmazsa para almıyoruz' yazıyor. 30 dakika içinde firmayı tanıdık vasıtasıyla aradım. Servis evime yakındı ve hızlı geldiler. Banyo tadilatı yaptırdım. Lavabo pimaşına kara sıva harcı kaçırıldığını söyledim ve pimaşa asit döktüm, ancak açılmadı. Su geç gidiyor ve lavabo su içinde kalıyordu. Pimaşaya makineli kıvrımlı boru ile müdahale ettiler ancak tıkalı pimaşı açamadılar.

Sonra kamera ile baktılar ve 'biz açamayız' dediler. İşlem maksimum 10 dakika sürdü ve 'garanti veremiyoruz' diyerek servis hizmet bedeli olarak 800 TL aldılar. Parayı bir kenara bırakırsak, eğer tıkanan yeri açamıyorlarsa neden para alıyorlar? Ya da sitelerinde neden bu şekilde bir bilgi yer alıyor, anlamadım.

13 Mayıs 2024 12:59 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, size yardımcı olabilmemiz için bizden hizmet alındığına dair servis raporunu tarafımıza iletmenizi rica ederiz.

Hüseyin
14 Mayıs 2024 12:29

Herhangi bir rapor yazı vermediler servis çalışanlarınız. Çağrı merkezinizi aradım ödeme için IBAN servis çalışanınızdan alabileceğimi söyledi ve ödemesini yaptım. Ben müşteri hizmeti veriyorum sahada ki ekip ne gerekiyor ise yaparlar dedi konuşmamız bu şekil de sonlandı. Saha ekibiniz buraya biz müdahale edemeyiz dediler siz başka bir tesisatçı çağırıp kırmadan olmaz deyip gittiler. Ödeme yaptığıma dair dekont var bakabilirsiniz.

Hüseyin
14 Mayıs 2024 20:31

Hizmet aldığıma dair uygulama yaptığınız video servisinizin raporu olarak geçiyor mu?

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Keskinler Su Tesisatçısı Gider Açma Hizmetinde Beklenmedik Fiyat Şoku

29 Ağustos 2024 17:47

Trio Tesisat Trio Aldatma Sanatı

08 Mart 2024 11:44
Cengaver sonuçtan hiç memnun değil

Etem Usta 4000 TL Üst Kat Tesisat Tıkanıklığı Açtılar, Alt Katı Mahvettiler

Cengaver
31 Mart 2024 00:00

Ustagideracmatesisatci.com.tr Kötü Hizmet Alma

11 Haziran 11:20
Semanur sonuçtan hiç memnun değil

Tıkanık & Tesisat Ustam Hak Etmediği Parayı Aldı

14 Şubat 15:42