Murat sonuçtan memnun değil

Tuborg Tatsız, Kokusuz, Asitsiz Bira!

21 Ağustos 2023 03:19

Yıllardır Tuborg Gold içerim son zamanda aldığım 20.08.2023 Bira bildiğiniz sarı su gibi ne asit ne koku ne alkol başka şeye benzeteceğim ama neyse. Hem keyfim kaçtı hem de bu mu bozuk acaba diye hepsinden bir Yudum alıp döktüm bayiye sorsan abi ben evde yapmıyorum ki diyor. Haklı! Mide ekşimesi ve kaşıntı da cabası. 20 yıldır içtiğim Tuborg birayı bırakıyorum bundan sonra içmem. Türk Tuborg yetkililerinden cevap bekliyorum. Bir dünya para ver karşılığında sarı su al +tüm keyfin kaçsın. Kalite kontrolünüz ne iş yapar co2 malt şerbetçi otu maya koymayı mı unuttunuz? İlk defa değil geçen sene de zehir gibi acı çıkıyordu sesimiz çıkmadı sonra düzeldi ama artık yeter 1 bira 44 lira 3 kuruş keyif yapalım diyoruz paramızla keyfimiz kaçıyor.

06 Eylül 2023 21:22

Tatsız kokusuz bira ve Tuborg yetkilisinin ben merkezli tavrı geçen kampa giderken aldığım Tuborg gild biralar su gibiydi ne asit ne bir şey buradan yazdım yetkili beni aradı tek konuştuğu Alman saflık yasası arşivleri vs belki soğuk zincirde bir sorun olabilirmiş e onu da denetleyecek kişi ben değilim. Sonuç ne bir gönül alma ne bir telafi hiçbir şey kamp için dünya yol gittik bir dünya bira aldık çöp oldu haftasına 6 bira daha aldım yine aynı diyeceğim boşuna Şikayetvar a yazmayın bu firma nasılsa satıyoruz egosunda ben 20 yıldan sonra bira mı değiştim artık kafam rahat. Onlara değmeyeceklerini bu yüzden şikayetimi bile sildiğimi yazdım ve sildim. Anlayacağınız boşuna parmaklarınızı yormayın. Alman saflık yasası diye bir şey var bizim ağzımızın tadı bozuk. Benim anladığım bu. Ayrıca bira alacağınız marketi takip edin gece dolabı kapatıyor mu depoladığı biralar ışık alıyor mu sonra benim gibi hem kampınız ziyan olur hem paranız. Salzburg da yaşıyorum bu işi orada da bir sorucam bakalım. Not: şikayetimi silmiştim bu bir şikayet değil serzenişte bu fiyatlara bira içebilen bir halk bence en iyisini hak ediyor. Sevgi ve saygılarımla sayın bira sever dostlar

Ek
21 Ağustos 2023 09:14 (Şikayetten 5 saat sonra)

Murat

Bugün dönüş yapıldı. Kendi kalitelerinden Alman saflık yasasından arşivlerinden bahsettiler neredeyse benim mi ağzımın tadı yok diyecektim. Ama 4 kişiydik bir hafta sonra yine aynı. Depolamadan soğuk zincirin kırılmasından olabilir dediler ama bunu kontrol ve takip etmek kendi işleri kampımız burnumuzdan geldi dün akşam yine keyfimiz kaçtı yapıcı mağduriyet giderici hiçbir adım atmadılar. Tamam kalitelisiniz teşekkürler.

Depozito İadesinde Standartsızlık Ve Tuborg’un İlgisizliği Mağdur Ediyor

Serdar