Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Tryp by Wyndham İstanbul Adı Bilinmiş Bir Otelin SPA Sında +18 Teklifler

09 Temmuz 2024 23:16

Otelde konaklama yapmadım, hiç 4-5 defa SPA için gittim. Randevuma S**** isimli bir hanımefendi girdi. Neyse, bana ücret karşılığı daha güzel masaj yapabileceğini söyledi (+18). Kabul etmedim. Belli bir süre sonra bir daha SPA için gitmek istediğimde, o hanımefendi kesinlikle masaja girmesin diye not düştüm ve öyle de oldu. Masaja giren arkadaş yine genital bölgeye masaj yapmaya çalışırken, normal masaj yap diye uyardım. Bana imalı bir şekilde 'Neden buraya geliyorsunuz ki?' sorusunu sorunca, 'Ben buraya masaja geliyorum ve burada neler olduğunu biliyorum. Zamanında da böyle bir arkadaş teklif etti.' dedim. Deyince gitti, o arkadaşı çağırdı ve beni yalanladılar. Ama şunu bilmiyorlardı: gelip beni yalanlayan arkadaş, o esnada benim arkadaşıma masaj yapıyordu ve ona da ücret karşılığı bir şey yaşayabileceklerini söylemiş. Diyeceğim şu ki, SPA adı altında lüks bir otelde kalitesiz insanlar çalıştırılıyor. Yazık, çok yazık. Bana kalkmış, kasada oturan sarışın arkadaş da suçlayıcı tavırlarla 'Siz yalan atıyorsunuz.' vs. gibi algı yaratmaya çalışıyor. Komikler.

Masajda Kötü Davranış Ve Eksik Hizmetle Mağdur Edildim

04 Mayıs 2025 19:06
Seçil sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 16:37

İzmit  Wes Hotel'den Şikayetçiyim

14 Şubat 2025 14:09
Hakkı sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Ücretlendirme Ve Kötü SPA Deneyimi

25 Ocak 2025 15:43