03 Mayıs 2023 22:56

Trust Wallet üzerinden ultimus pool cloud mining sitesine yatırım yapıyorduk takım halinde, yaklaşık 15 kişilik bir takımdık. Bugün para çekmeye gittiğimizde para çekme işlemi başarısız lütfen müşteri hizmetleri ile görüşün uyarısı verdi. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümüzde kimin hesabında ne kadar dolar varsa 90 günlük plana yatırım yapmalı dedi. Ardından hesabındaki dolar kadar dolar yaptırmalı ki işlem kısıtlaması düzelsin dedi. Böyle bir saçmalık olabilir mi?
Paramıza el koydular hiçbir şekilde mağduriyetimizi gidermiyorlar üstüne daha fazla yatırmamızı istiyorlar. Bir nevi içeride paramızı rehin aldılar.

profile profile profile

Bir gelişme var mı?

Leyla

Sorununuz çözüldü mü

Eren

Merhaba bizde v2-eth.com dan rehin aldılar 5 k yatırım yaptım şimdi 20k yatırırsanız açacağız diyorlar herhangi bir gelişme oldu mu.

Hüseyin

Kesinlikle yatırma oda gider.

Yunus

Tüm paralar gitti mi şimdi

Evet bütün paralar gitti

Cici

Sorun çözüldü mü yardımcı olur musunuz

Sorun çözülmedi

Nurettin

Size de içerideki paranın %30 u kadar cüzdana para yükleyeceksin iz gibi bir şeyler söyledi ler mi

Yunus

Yatıranlar var ama her ikisi de gitmiş diye duydum

Nurettin

Hiç güven vermiyor yaptırdığımız paraya da el koyabilir

Yatırıp çekebilen oldu mu

Banada aynı şeyi söylediler

Ali

Sorununuz düzeldi mi bende bu işe girdimde

Hayır düzelmedi maalesef

Ahmet

Bir çözüm saglayabildinizmi

Hiçbir çözüm sağlanmadı

Abdurrahman

Ferdi kardeşim. Benden bir hafta önce. Bugün benim yaşadığım sıkıntıyı yaşamışsın, problemi aşabildin mi

Ceylan

Sorununuz çözüldü mü çekebildiniz mi paranızı

Abdurrahman

Daha önceleri çekiliyordu ama yaklaşık bir aydır çekemiyoruz beklemedeyiz

Atilla

Sizde tam olarak nasıl oldu, daha önce para çektiniz mi hiç. Siz de 90 günlük mü girdiniz.

Ferdi

Maalesef problemi aşamadım ve hiçbir gelişme yok. Paramıza el koyup rehin tuttular

Abdurrahman

Aynı şey bugün benim başıma da geldi. Ne yapmamız gerekiyor. Paramız kayboldu mu

Abdurrahman

Yaklaşık 2 buçuk ay oldu ilk başlarda para çekmek de hiçbir sorun yoktu. Şimdi para çekemiyorum yaklaşık bir aydır. Ana param da içeride kaldı. Ne olacağını bilmiyorum sadece bekliyorum.

Atilla

Sistem e ne zaman girdiniz, hiç para çekebildiniz mi ya da ana paranızı çektiniz mi.

Trust Wallet Cüzdanımdaki 158.000 USDT Hiçbir İşlem Yapmadan Kayboldu

14 Aralık 19:47