Tronscan Yatırım Danışmanlığı Adı Altında Yaşanan Sorunlar

29 Haziran 2024 21:37

K***H****yatırım danışmanlığı adı altında benimle iletişime geçtiler. Minimum tutarla başlamak istedim ve 8000 TL ile başladım. A*** a. İsimli bir danışman Neyronix adlı bir siteden kaldıraçlı işlem yaptırdı. 244 dolar, 324 dolar oldu. Üçüncü gün ticarete devam edebilmemiz için 4 lot tsla hissesi almanız gerekiyor, yoksa devam edemeyiz dedi. Ben de bütçem olmadığını, paramı çekmek istediğimi söyledim. Beni s*** isimli yetkili birine yönlendirdi. Bu işlemleri ekran paylaşımı ile yaptık. S***, parayı çekmemiz için teminat gerekiyor, Paribu hesabınızda para olması gerek dedi. Oraya para gönderdim ve Tronscan denen bir yere aktarıldı. Neyronix hesabında da hâlâ 928 dolar varlık görünüyor. Bugün üç ayrı kişi aradı. A*** isimli şahıs, söylediği işlemleri yapıp hesabı kapatmazsam Interpol'ün devreye gireceğini ve uzun yıllar hapis yatacağımı söyledi. En son G****adlı biri arayıp uluslararası ödemeler bankasından aradığını, bu adamların yanıltıcı olduğunu, eğer hesabı kapatmazsak 32 bin euro ceza yiyeceğimi, Skype'tan arayıp ekranı paylaşmamı istedi. Telefonu kapattık ve adamı tekrar aradığımda numara kullanılmıyor dedi. Israrla arıyorlar çünkü sanıyorum hesaptaki parayı çekemediler ve bana işlemi tamamlatmaya çalışıyorlar. Pazartesi günü gerekli dokümanlarla savcılığa başvuracağım.

Ümit
Ümit

Paramı çekmek istiyorum dedim her araya teminat adı altında benden sürekli para istediler

Fatma
Fatma

Acaba beraber topluca hareket edersek daha mı hızlanır süreç

Cemal
Cemal

Aynı şeyi bende yaşadım sonuç hakkında bilgi verirseniz sevinirim

Birol sonuçtan hiç memnun değil

Coinbase İle Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı Ve Maddi Kayıp

11 Şubat 2025 04:15
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Roi Market Corp İnsanı Köşeye Sıkıştırıyorlar

24 Mart 2025 10:23