18 Ağustos 2024 13:30

Biz ailecek gittik, 3 oda ayırttık. Otele girişler 14.00 demelerine rağmen saat 15.30'da odalar müsait oldu. Yanımızda çocuklar olduğu için çok mağdur olduk. Bu konudan dolayı otel sahibi yüzümüze bakıp gülerek, 'Görmüyor musunuz? Temizliyorlar işte.' diye tersledi. Odalar çok kötü ve bakımsızdı. 3 yetişkin olan odalarda bir sandalye vardı, taharet musluğu çalışmıyordu. Sabaha kadar bozuk musluktan ses geldi. Akşam, ortak kullanım alanı olan bahçeye indiğimizde kişi başı 200 TL giriş ücreti istediler. Canlı müzik olduğu için ne bir çay içebildik ne de bir soda, çünkü masaya oturur oturmaz para istediler. Biz müşteriyiz ve akşam otelde kalıyoruz dememize rağmen yasak dediler. Daha önceden çok lüks yerlerde kalan biri olarak otellerde ne dahildir ne değildir söylerler ve öyle karar veririz. Ancak oda ayırırken herhangi bir şekilde 'Siz ortak kullanım alanı masada oturamazsınız' demediler ve bunu söylememize rağmen bize bakıp yine gülerek, 'Instagram'da paylaşıyoruz' dediler. Sanki herkes sosyal medya hesabı kullanmak zorunda gibi. İşletme inanılmaz bakımsız, çalışanlar ilgisiz. Sabah kahvaltıda bir çay içmek için 15 dakika bardak bekledik, o da karton bardak getirdiler. Banyo inanılmaz kirliydi. Ailecek gidilecek bir yer değil, eşimle bile asla bir daha gitmeyeceğim bir yer. Gece müzik 2'ye kadar sürdü, uyuyamadık. Gece 2'de koridorlarda bağırma sesleri ile uyandım. Dehşet verici bir oteldi, kesinlikle abartmıyorum. Ailecek gidilmeyecek bir otel.

Türkoğlu sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 15:02

01 Temmuz 2024 15:07

28 Kasım 2024 19:02
Hijyen Sorunları Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi
Gülseren sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 21:13