İrem sonuçtan hiç memnun değil

Tres Kaynak Memnuniyetsizliği

30 Aralık 2023 13:28

Ben bu işletmeden saç aldım ve saçımı boyattım hatta Instagram sayfasında gelin saçı dedikleri saç benim ben saçı alırken saçın iç kısmındaki tül yırtıktı ve ben 12 saat orada olmama rağmen peruğu boyayamadılar sarı saçın dibi koyu olacaktı fakat yeşil oldu ışıklarla çok güzel kapatılıyor tabii ki ve sarı olan kısımda bir sürü siyahlar vardı boya hataları u** bey bunu takın alışıp gelin 15 gün sonra cila ve eksiklerini yaparız eve gittim zaten saçın yarısı elime geliyordu her sabah saçlar kesinlikle çok kalitesiz tekrar gittiğimde saç daha önce aldığım için işleri bitmişti hiç ilgilenmediler saçım orada kaldı ve kargo ile göndereceklerini söylediler kargoda saçım kayıp ve 2 ay oldu normalde işletmenin bunları karşılayıp kargodan parasını alması gerekiyormuş. Ben kuaförü aradığımda u** bey saygısız bir şekilde kargocuya küfürler saydırdı 2 aydır kayıp olan saçım ve toplamda 30 bin tl den fazla param çöpe gitti saçlar övüldüğü gibi asla değil zaten her taktığımda avuçla geliyordu toplam 10 kere kullanamadım bile kesinlikle sizin mağduriyetinizi takmıyorlar bile.

30 Aralık 2023 00:03

Bu işletmeden saç satın aldım ve boyatma işlemi yaptırdım. İşletmenin Instagram sayfasında belirtilen 'gelin saçı' modelini tercih ettim. Saçı alırken, tülün yırtık olduğunu fark ettim ve boyama işlemi için 12 saat orada beklememe rağmen, peruk istediğim gibi boyanamadı; sarı saçın dip kısmının koyu olması gerekirken yeşil bir renk aldı. Işıklar altında bu durum örtbas edilebilir görünse de sarı kısımlarda siyah boya hataları mevcuttu. İşletme yetkilisi U*** Bey, perukta eksik kalan kısımların tamamlanması için 15 gün sonra gelmemi önerdi. Ancak eve döndüğümde, saçın yarısı elimde kalıyordu ve kalitesiz olduğunu düşündüm. İkinci ziyaretimde, daha önce satın almış olmama rağmen, ilgi göremedim. Saçımı orada bırakarak kargo ile göndermelerini talep ettim. Ne yazık ki kargo sürecinde saç kayboldu ve iki aydır ulaşamadım. İşletmenin bu durumu kargo şirketinden talep etmesi gerektiğini öğrendim. U*** Bey'i aradığımda, kargo şirketi çalışanlarına saygısızca davranıyordu. Bu süreçte saç için ödediğim 30 bin TL'nin üzerindeki tutarın boşa gittiğini düşünüyorum. Saç, iddia edildiği gibi kaliteli değildi ve sadece birkaç kez kullanabildim. İşletmenin müşteri mağduriyetine önem vermediğini hissettim ve yaşadıklarım nedeniyle bu işletmeyi tavsiye etmiyorum.

03 Ocak 2025 13:55
Saç Renk Fiyaskosu Ve Kötü Hizmet Deneyimi
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Bobs Etiler Verilen Telafi Sözleri

05 Aralık 2023 11:27
Bobs Etiler Verilen Telafi Sözleri

05 Mayıs 2025 08:12

30 Ekim 2024 18:07
Asu sonuçtan hiç memnun değil

Berke Hair Extensions Yaptırmayın Pişman Olacaksınız

13 Temmuz 2024 21:56