Hande sonuçtan hiç memnun değil

Trendyolmilla Trendyol'un Olmayan Güvencesi

17 Temmuz 2024 00:33

Trendyol Milla uygulamasından farklı sevkiyatlar olacak şekilde siparişler verdim. Siparişler bana teslim edildi, yine farklı sevkiyatlarla geldi. İçlerinden bir tanesini beğenip diğer paketleri açmadan iade talebi oluşturdum. Trendyol kapımdan gelsin alsın iade yöntemini seçtim. Ayrı paketlerde gelen ürünleri yine kendi paketlerine koyup geri iade ettim. Daha sonra Trendyol tarafından arandım ve ürünlerle sipariş verdiğim ürünlerin eşleşmediğini söylediler. Telefondaki hanımefendi hiçbir çözüm olmadığını çok sert bir şekilde bana iade edeceğini söyledi. Hanımefendiye bayram tatili sebebiyle evde olamayacağımı, siparişleri kabul edemezsem ne olacağını sorduğumda tekrar kargo ile iade olacağını söyledi. Bu sürede yine farklı sevkiyatlarda iadeleri ürünler bana geri gelmeye başladı. Bazılarını kapıma bıraktırdım ama bazılarını da kargocu ile görüşemediğimden teslim edilemedi olarak işaretlendi. Daha sonra tekrar elime geçen ürünler için iade talebi oluşturmak istedim. Bu sefer sistem iade reddedildiği için iade kodu vermedi. Ben de asistan üzerinden ilgili kişilere yazarak anlattım ve iade talebi oluşturmalarını bekledim. Bana gelen her ürün için bu şekilde talep açıp talebin sonuçlandıktan sonra işlem yapacağımızı bildirdiler ve talepleri hesabım altındaki destek taleplerimde görebileceğimi söylediler. Fakat talepleri göremiyordum. Bu sefer talebimin açık olup olmadığını sormak için tekrar görüşerek durumumu anlatmaya çalıştım. Teslim edilemeyen ürünleri anlattım, tekrar iade kodu oluşturmak istediğimi anlattım. Bunların hepsi için taleplerin açık olduğunu söylediler ama bir türlü sonuçlanmadı. Bir süre geçtikten sonra Trendyol tarafından taleplerimin reddedildiğine dair mail aldım. Tekrar asistan üzerinden sorduğumda, neler olduğunu, iade işlemindeki güvensizlik sebebiyle hesabımın pasife alındığını söylediler. Bu sebeple işlemlerime devam edemiyorlarmış. Taleplerim neden ret sonuçlandı bilmiyorum. Hesabım neden pasife alındı bilmiyorum ama şu anda elimde olmayan ürünler var, elimde iade edilecek ürünler var ve Trendyol bunlar için hiçbir şey yapmıyor. Üstüne üstlük paramı iade etmiyor. Bir muhatap aradığımda benimle iletişime geçecek kimse bulamıyorum. 4000 küsur liram şu anda Trendyol tarafından iade edilmedi. Sorunlarımı da çözmüyorlar ya da bana bir yol da göstermiyorlar. Tek söyledikleri şey çok üzgünüz. Üzgün olmanız, benim mağdur olduğum ve paramın iade edilmediği durumunu değiştirmiyor.

Hande
Hande
17 Temmuz 2024 23:10

Pasife / askıya alınan hesabım için bunu çözecek bir süreçleri ve durumu iletecekleri birimleri yokmuş. Koskoca Trendyol'un bu sorunları çözecek gücü yok mu? Haksız yere hesabımı pasife aldılar. İade görselleri yeterli değilmiş, ki ürünü barkodu ile çekip göndermiştim. Gönderdiğim asistan uygulamasındaki arkadaş yetersiz demeden talebi açarken sorun yok depo kabul ederken var öyle mi? Bu bildiğiniz haksızlık. Mağdur edildim edilmeye devam ediyorum.

İpek sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2025 14:59
Trendyol Milla İade Sürecinde Müşteri Mağduriyeti Ve İletişim Sorunları
Trendyol Milla İade Sürecinde Müşteri Mağduriyeti Ve İletişim Sorunları
Sevde sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 18:49

21 Ekim 2024 20:25