27 Kasım 2024 16:19

Trendyol Milla'dan aldığım ürünler yerine farklı ürün ve eksik ürün gönderildi. Paramı iade etmiyorlar ve ısrarla sorunun kargoda olduğunu söylüyorlar. Firmaya ısrarla kargo firması bana Trendyol kolisini teslim ettiğini fakat kargo kutusundan eksik ürünlerin olduğunu bunun yerinede alakasız kadın pantolonu eklendiğini söylemem rağmen hiçbir şekilde ücret iadesi yapmıyorlar. Aynı kargom bana sorulmadan Trendyol'un kendi kargosu tarafından hasar gördüğü ve iade edildiği bilgisi verildi ve aradan günler geçtiğinde hiçbir şekilde bana haber verilmeden kafalarına göre eksik hatalı bir kargo yapılıp üstelik Aras Kargo ile gönderimi yapıldı. Şimdi de tamamen suçu Aras Kargo'ya atıyorlar. Eksik ürünlerimi belirttim fotoğraflarda, sorunu defalarca anlattım ama asla yardımcı olmayıp üst pencereden konuşuyorlar. Öncelikle konuyu kesinlikle tüm baştan sona kadar her konuşmamı görüşmemi kayda alarak yargıya taşıyacağım, ticaret Bakanlığına konu ile alakalı şikayetimi CİMER üzerinden de yaptım. Ben hakkım olan eksik ürünlerimin parasını istiyorum 1 aydır beni mağdur ettiler. Üstelik benimle alakalı olmayan kadın pantolonu gönderiliyor. Bu tamamen Trendyol'un kendi depocusunun hatasıdır. Konuyla alakalı yetkili insanların iletişime geçip zararımı karşılamalarını talep ediyorum.

Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2025 15:55
Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Milla'da Eksik Ürün Ve İade Sorunu

17 Mart 2025 18:13
Trendyol Milla'da Eksik Ürün Ve İade Sorunu
Hande sonuçtan hiç memnun değil

Trendyolmilla Trendyol'un Olmayan Güvencesi

17 Temmuz 2024 00:33

22 Ağustos 2024 16:41
Trendyolmilla Trendyol Un Müşteri Parasını Tutma Hırsı
Eda sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2025 00:42