Trendyol Express Yüzünden Ceza Yiyoruz.

28 Ağustos 2024 09:05

Trendyol üzerinden yıllardır satış yapmaktayız. Fakat son zamanlarda Trendyol Express kuryeleri yüzünden puan ve maddi cezalar ile karşı karşıyayız. Kuryeler belirtilen saatlerde gelmiyorlar. Geç geldikleri için ürünler gecikmeye düşüyor ve ceza yiyoruz. 3 gün termini olan ürünü bile 3 saat geç aldılar ve mağazamıza ceza kesildi. Destek talebinde bulunduğumda bizi haksız çıkarttılar. Bize verilen kuryenin gelip teslim alma saatleri belli bunun harici 3 saat geç gelmesi bizi bağlamaz. Ayrıca 3 günde bir kurye değişiyor her gelen kurye ise kafasına göre bir saat belirliyor. Biz sürekli planlarımızı buna göre yapamayız. İşin tuhaf tarafı cuma stoklarımızı pazartesi kuryemizin geleceği saat + 1 saat sonrasına göre planlayıp stok giriyoruz. Kurye bu saatlerin 3 4 saat üzerinde gelince ise tüm siparişlerimiz cezaya düşüyor. Ne arkamızda duran var, ne de bir yardımcı olan. Saçma bir şekilde vermişsiniz destek işini taşeron bir firmaya sorduğumuz sorulara cevap yok, robot gibi hep aynı şeyleri yazıyorlar. Ben X soruyorum bana y yi anlatıyorlar. Konu hakkında Tabi ki burada bir destek göremeyeceğim ama en azından okuyan insanlara ders olsun. Bu pazaryerine yapacağınız yatırımı kendi web sitenizi kurup oraya aktarın.

Alkan
Alkan

Bölgenin tex şubesine gidip müdür ile görüşebilirsiniz

02 Kasım 2024 17:49
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Express'in Erken Kargo Alımı Ve Satıcıya Destek Eksikliği

02 Temmuz 2025 10:46