Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Transay Group Transay Taşımacılık Paramı Ödemiyor

22 Ocak 2024 09:44

Transay Taşımacılık ve Turizm, Gebze bölgesinde TOGG ve Bilişim Vadisi'nde tedarikçi olarak çalışmaktadır. Aracımı Aralık ayında yanlış gönderen servis sorumlusuna itiraz ettim, ekstra bir çetele gönderdi ve iki çeteleyi toplayıp tek fatura kesmemi söyledi. Ben de kestim ancak çetele sahte ve kayıtsız çıktı. Firma bana iade kesti. Ayrıca, ben firma servis sorumlusuna aracımı 2.300 TL'nin altında çalıştırmayacağımı söyledim. Bana 'ben ayarlayacağım' dedi ve Ocak, Şubat, Mart aylarına kadar ne telefona baktı ne de sürekli mesajlarıma rağmen sadece 'hallediyorum' diye cevap verdi. Ocak, Şubat, Mart aylarında kendi belirledikleri tutardan fatura kesmeye zorladılar. Fatura kesmediğim için ceza kestiler. 1 yıldır uğraşıyorum ve Aralık ayında 1.800 TL'ye çalıştım. Ocak ayında ise 1.300 TL gibi komik bir rakamla fatura kesmeye zorlandım. Aralık, Ocak, Şubat, Mart aylarından kalan alacağımı hala alamadım. Servis sorumlusu kabul etti ve 'ben ödeyeceğim' dedi ancak yine ödeme yapmadı. Firma sahibi A**** Bey 'ben ödemem' diyor. Farklı işleyişler var, gitmediğimiz işleri yazarak hak ediş ayarladıklarını söylüyorlar. Hâlâ 'veremem, ödemem' diyorlar. Ben paramı öyle ya da böyle alacağım. Servis sorumlusu O**** A****** Bey'in durumu ise bu firmanın sorunudur. Muhatap bulmak imkansız; bulduğumuzda ise yine çözüm yok. Paramın yatırılmasını talep ediyorum.

24 Ocak 2024 15:02 (Şikayetten 2 gün sonra)
24 Ocak 2024 16:00

Merhaba konu bahis durumu a*** bey ve o** bey ile görüştük anlaştık o** bey kabul etti ama sonuçlanmadı şirket arıyorum a** bey olumsuz konuşuyor o*** bey telefonlara cevap vermiyor 1 yıl oldu hala çözüme kavusacak.

13 Şubat 2024 14:40

Orada şirket numarası veriyor ama şirket numarasını ne açan var ne de sorun çözecek bir kimse var ben hukuki yoldan gidiyorum yeter artık bıktım beklemekten.

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Transay Group Transay Firmasından Ödeme Alamıyorum

04 Eylül 2023 10:18
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Havalimanı Servislerinde İnsan Dışı Yaklaşım Ve Akraba Kayırma

22 Kasım 2024 18:19

Transay Group Transay Firması Okul Servis Problemi

24 Eylül 2024 09:37
İpek sonuçtan hiç memnun değil

Transay Group Transay Taşımacılık *** Banka Servis Şoförü Hk.

29 Ağustos 2024 21:25

2 Aydır Ödenmeyen Fatura Ve Yetkililere Ulaşamama Sorunu