Edirne Tıp Fakültesi Diş Hekimliği Genel Anestezi Sıra Sorunu

Edirne Tıp Fakültesi Diş Hekimliği Genel Anestezi Sıra Sorunu
10 Ağustos 2024 20:05

Edirne tıp Fakültesi çocuk diş hekimliğine 5 yaşındaki kızımın diş çekimi ve tedavileri için başka hastaneden sevk ile başvurdum. İlk muayene olduktan sonra randevu alarak gelmemiz istendi. Yaklaşık 5 ay sonra randevu alabildim ve tedavilere başladık bir dolgu yapıldıktan sonra diğer randevuya gittik ve kanal tedavisi yapılması gerektiğini söylediler ve tedaviye başlandı. Kızımın iğnesi yapıldı ve dişleri temizlenmeye başladı fakat kızımın midesi bulandı ve ani hareket yaptı. Kızımın yüzü çizildi. Keşke doktor bana kafasını tutun kımıldamasın gibi uyarılarda bulunsaydı. Daha sonra son ses kızıma bağırdı napıyorsun sen dedi ve ben böyle olmaz dedim olmadı işte genel anestezi yapsınlar ben yapamam dişini dedi. Genel anestezi için form doldurduk ve bana ancak bir buçuk senede sıra geleceği beklenmem gerektiği söylendi. Bir buçuk sene mi şaka mı dedim maalesef dedi. 5 yaşındaki çocuk neden beklesin nasıl beklesin. Mecbur olmasam Kırklareli'nden kalkıp neden geleyim ağrısı olmasa neden aylarca randevu almaya uğraşayım. Bir buçuk sene napacak bu çocuk ağrıyla. Zaten bir senedir bekliyor.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Diş Tedavisinde Sürekli Erteleme Ve İlgisizlik

18 Nisan 2025 15:31
Hayriye sonuçtan hiç memnun değil

Erciyes Üniversitesi Hastaneleri Çocuk Dis Sagligi

08 Eylül 2023 16:40