Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına Yatırım Yaptım

06 Temmuz 2023 13:28

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına 250 dolar karşılığında 6.500 yatırdım. İki gün sonra çıkmak istediğimi ve paramı iade edilmesini rica ettim. Onların bana söylediği Paribu diye bir siteye 250 dolar yatırdıktan sonra toplam 500 doları çekebilecekmişim. Bu saçmalık Paribu'ya 250 dolar yatırmadan paramın iadesini istiyorum.

06 Temmuz 2023 13:33 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ilgili birimlere iletilmiştir. Konuyla ilgili inceleme yapılarak tarafınıza çağrı merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Türkiye Petrolleri Müşteri Hizmetleri

06 Temmuz 2023 13:35

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili müşteri hizmetlerimiz tarafından aranılarak tarafınıza bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Türkiye Petrolleri Müşteri Hizmetleri

Yorumlar (14)

Ahmet

Benim de bazen şopelerim var

Serdar
Serdar

Profesyonelce yapılmış reklamlarla insanları yanıltıyorlar. Konuşanların ağzına bakarsanız yapay zeka ürünü olduğunu anlarsınız. TP nin bu konuda ulusal kanallar üzerinden bir açıklama yapması lazım. İmamoğlu'nu bile konuşturmuşlar. Son anda ağzı kayıyor.

Tunç
Tunç

Siz bahsettiğiniz firma (Türkiye Petrolleri) sitesinden işlem yaptığınızdan emin misiniz!?.

Ahmet

Doğru site olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz acaba

Firuzan

Kimlik bilgileri ve hesaplarımızı ekran paylaşım yaparak aldılar bununla ilgili nasıl bir tedbir alabilirim

Murat
Murat

Bu zekayla az yatırmışsınız. Bence 250 bin dolar toplayın eşten dosttan onu da ağacın altına bırakın :d

Evet şikayet ettim

Arife
Arife

Şikayetçi oldunuz mu

Burak

Esra hanım benim de benzer mağduriyetim var konuşmak isterim [email protected]

Burak

Selam Esra Hanım, ben de yatırdım ve kimlerle görüştüğünüzü merak ediyorum. Firmanın hiçbir yerde reklamı ya da linked in adresleri yok. Bana dönerseniz konuşmak isterim. [email protected]

Esra

Merhaba Burak bey, ben polise gittim durumu anlattım ve şikayet ettim. Sonuç olarak elime geçen hiçbir şey yok.

Firuzan

Ben de aynı petrol şirketi diye üye oldum 250 dolar yatırarak Bitcoin TR ile beni borsaya soktular, nasıl çıkabilirim

İlknur
İlknur

Size cevap verdiler mi

Burak

Henüz anlamaya çalışıyorum durumu. Hangi program? Kim nasıl arıyor sizi? Benzer yolları mı kullanıyorlar merak ediyorum

İlknur sonuçtan memnun değil

TP Petrol Türkiye Petrol Anonim Ortaklığı