Cihan
Cihan
19 Ağustos 2024 19:4779.979

06 *** 118 plakalı Toyota Corolla 1.5 Dream X-Pack Multidrive s model aracı 5 Haziran 2024'de Ankara Toyota Efe Plaza'dan sıfır olarak satın aldım. 5 Ağustos'ta, araç 2000 km olduğunda araç tekledi ve yolda kaldı. 5 Ağustos'ta araç ekranında epb arızası, sürüş başlatma kontrolü arızası, motor arızası, ikincil çarpışma fren sistemi arızası, sistem arızası sırasıyla yanmaya başladı.

Aracı güç bela aldığım servise bıraktım. Servis 7 Ağustos'ta yazılım güncellendi, hata giderildi diyerek aracı tarafımıza teslim etti. Aracı alıp 3-4 km gittik ve aynı ekran hataları vermeye başladı ve araç tekledi. Bu defa aracı hiç stop etmeden tekrar satın aldığımız bayiye bıraktık. Bayi kontrollerin yapıldığını ve sensör başlarının sıkıştırıldığını, hatanın giderildiğini belirterek aracı tarafımıza 13 Ağustos tarihinde teslim etti.

Biz aracı aldık, 6-7 km gittikten sonra araç tekrar aynı hatayı verdi ve teklemeye başladı. Güç bela eve kadar yavaşça geldim ve park ettim. Tekrar bayiyi aradım, kaç keredir tamir ettiğiniz araç yine yolda kaldı, tekledi dedim. 14 Ağustos tarihinde bayi aracı evimden teslim aldı. 19 Ağustos tarihinde bayiyi son durumu öğrenmek için aradığımda ise parça değişmesi gerektiğini, parçanın yurt dışından geleceğini ve 25 gün kadar süreceğini, bu süreçte araç boşuna bizde beklemesin, aracı teslim edelim size, bir şey olmaz bu şekilde kullanın dedi. Ben böyle utanma, böyle aymazlık, böyle kalitesizlik görmedim.

Kesinlikle kaç kez ikame araç için konuştum, hiçbir olumlu dönüş alamadım. Davalık olacağız.

Yorumlar(12)

Doğan
Doğan
13 Ağustos 2025 23:28

Sorunu nasıl çözdünüz peki bilgi verir misiniz

Kemal
Kemal
28 Nisan 2025 00:36

Araçta tüp var mı

Yunus
Yunus
1 Ocak 2025 22:20

Merhabalar sorunu nasıl çözdünüz acaba

Harun
Harun
25 Ekim 2024 19:54

Merhaba arızalar düzeldi mi. Düzeldiyse nasıl yaptılar bizde de benzer sorun var.

Sibel
Sibel
6 Ekim 2024 15:11

Aynı sorunu bizim aracımızda da yaşıyoruz servise 3 kere gitti en son biz bunu bir araştıralım aracı bu şekilde siz götürün bir şey olmaz dediler beklemedeyiz

Eki aç
Erdal
Erdal
16 Eylül 2024 20:32

Benim aracımda 2 kez tekrar etti aynı sıkıntı var ne değişti yazabilirmisiniz

9 Eylül 2024 20:51

Merhabalar aracınız düzeldi mi bende aynı arızayla karşılaştım hangi parçalar değişti nasıl çözüme kavuştunuz bilgilendirirseniz sevinirim

Ali
Ali
Şikayeti Çözüldü
26 Ağustos 2024 23:09

Aynı sıkıntı bende de var aracımı nisan 26 da aldım 2 kez yolda kaldım parça bekliyorum 1 ayı bulur dediler bekliyorum, Allah'ım sonumuzu hayır etsin, ikame araç aldım onu bari verdiler bağırmasan ses çıkarmasan hiç alakaları yok işile, ama bu arıza gidecekmi hiç umudum yok zamanlama fişlisi dediler banada bakalım zaman bize ne gösterecek

Emre
Emre
20 Ağustos 2024 23:51

Aynı olay benimde başıma geldi 2023 model 30 bin km deki aracım aynı arızaları verdi servis hiçbir şekilde umursamıyor götürün sanayide yaptırın o zaman deniliyor bir şey dendiğinde ikame araç zaten yokmuş 15 iş günü dolmadan vermiyorlarmış servis bölümü bu arızadan gelen araçlarla dolu marka sessiz istediğiniz yere dava açın dendi

9 Mayıs 2024 10:5370.633

30.12.2022 tarihinde Ankara Toyota Efe'den 0 km Toyota Corolla 1.5 dream multidrive s modelini heyecanla aldık. Sürüş es...

9 Destek2 Yorum

İbrahim
İbrahim
10 Eylül 2024 17:5024.248

3 Temmuz 2024 tarihinde Mardin Toyota Plaza Timurağaoğlu'ndan bir Toyota Corolla 1.5 Dream Xpack aldım. Araç 500 kilomet...

Toyota Corolla 1.5 Dream Xpack İle Sürekli Mekanik Sorunlar

Toyota Nın Hukuk Sistemimizin Yavaş Olmasından Aldığı Güç.

Ramazan
Ramazan
15 Şubat 2024 23:5929.266

2023 yılında yeni model aracım, 1-9 Kasım 2023 tarihinde normal trafikteyken motor çalışırken durdu ve tüm ikaz ışıkları...

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Toyota Yarımca Denizli İlgisiz!

Toyota YarımcaDenizli İlgisiz!

Hakan
Toyota Seyir Halindeki Aracın Airbag Açması Durduk Yere Düz Yolda!

Toyota SeyirHalindeki Aracın Airbag Açması Durduk Yere Düz Yolda!

Toyota Corolla 2015 Advance Far Sararması Ve Görüş Güvenliği Riski

Toyota Corolla2015 Advance Far Sararması Ve Görüş Güvenliği Riski

Sinem
Toyota 1.33 Life Tireme Sorunu!

Toyota 1.33 LifeTireme Sorunu!

Şenol
Toyota Corolla (2023) Fren Sorunu

Toyota Corolla(2023) Fren Sorunu

Bülent
Toyota Rutin Bakım İçin Gelen Aracı Arızalı Teslim!

Toyota RutinBakım İçin Gelen Aracı Arızalı Teslim!

İlter

Öne ÇıkanKonular