Gökmen sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Kalite Seviyesini Düşürmüş!

Gökmen
05 Ocak 2024 00:23

Toyota kalite seviyesini düşürmüş!

Yaklaşık 3 yıl önce 0 km aldığım CHR aracımla ilgili, Bugün itibari ile kalitesiz olduğunu anladım ve bu platform aracılığıyla da sizlerin bilgisine sunmak istedim.

Bütün bakımları yetkili servis üzerinden tamamlamaktayım ve en son bakımı 2-3 gün önce yaptırdım, Şu zamana kadar aracımdaki kusuru açıkçası görmedim servis çıkışından sonra fark ettim.
Toyota markasının başka modellerinde aynı sorun var mıdır bilmiyorum ama CHR aracımda ön tekerleklerin davlumbaz ları hepsi yırtılmış durumda?
Büyük ihtimalle diğer araç sahipleride aynı sorunu yaşamışlardır. Yıllardır bir çok marka araç kullandım ilk defa bu kadar şaşkınlık yaşadım. İstanbul'dan başka hiçbir yerde araç kullanmış değilim yani asfaltsız hiçbir yerde kesinlikle kullanmadım zaten kullanılacak bir araçta değil nasıl oluyor da davlumbazlar yırtılıyor?

Garantili olmasına rağmen garanti kapsamına alınmadığını ilettiler. Bunun kullanıcı hatası vs. Hiç alakası yok.

Yani arkadaşlar Toyota için şaşkınlık içindeyim! Sizlerde şaşkınlık yaşamayın derim.

Bu kadar olamaz arazide veya köyde kullanılan arabaların bile yırtıldığına şahit olmamışsınızdır:) ) )

Toyota CHR 1.2 Turbo Diamond 2018 Silecek Yırtılması

Mümtaz
13 Temmuz 2023 18:06

Toyota Cam Suyu Motor Arızası

Gökhan
20 Ağustos 2024 13:44
Teoman sonuçtan hiç memnun değil

Teoman
07 Temmuz 2023 12:35
Toyota Yakışmayan Yaklaşım
Tuncer sonuçtan hiç memnun değil

Tuncer
09 Nisan 2024 02:45