Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Bayilerinde Engelli Araç Alımında Adaletsizlik

Hasan
17 Kasım 2024 02:12

Selamlar. Bizim şikayetimiz Toyota bayilerinden. Annem yüzde 91 engelli ve engelli aracı olarak Toyota CHR almak istiyoruz. Chr fiyatı 1590 ÖTV muah ile 880 verilmesi gerekirken Osmaniye bayi Ö****** 940... Adana bayileri 920... Hatay Belen bayisinin telefonu zaten hiç açan yok dolayısı ile 1 aydır hava parası istemeyen bayi arıyoruz. Koskoca Toyota'da online satış yapmıyor. Bayilerin vicdanına bırakıyor. Onlarda pek vicdanlı değil hali ile. Devlet bir hak vermiş fazladan haksız kazanç avanta istiyorlar. Osmaniye bayi sordum neden böyle... Nakliye giderleri var gibi komik bir bahane buldu... Türkiye'de üretilen aracın 60 bin ne nakliyesi acaba...... Toyota'da online satış ya da 880 bine bu aracı alacağımız bir çözüm bekliyorum. Saygılar

profile profile profile

Semih
Semih

Kasim 2024 fiyat 1590 ağustos 2025 te fiyat 2.270. Devlet boşuna %40 yerlilik şartı getirmemiş milleti daha rahat soy sunlar diye zemin hazırlamış

Alper
Alper

Çorlu-Tekirdağ'da 950.000 TL 980.000 TL den veriyor faturayı fazla kısmını cam filmi, paspas, porselen cila gibi ayrı kalemler kesiyor. 2016 da da aynı idi ben anlamamıştım. Liste fiyatı üzerinden hesabını yaptım satıcıya anlattım 883.000 TL diye araba yok. İstersem 1050.000 TL satarım cevabı geldi. Toyota Engel var.

Yusuf
Yusuf

Biz Maraş dan alıyoruz işlemde şu an 895 bin istersen oradan al

İzzet
İzzet

Merhaba İstanbul Nataş şubeden 890 gibi fiyat almıştık. Fiyat farkı renkten sebepti.

Toyota Engelli Araç Alımında Bayilerin Fiyat Tutarsızlığı

Uğur
07 Ocak 2025 17:17

09 Kasım 2023 19:34
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Yakup
18 Şubat 2025 19:17