Nisanur sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2024 18:46

Bugün Touche'den oversize kaban siparişi verecektim. Bedende kararsız kaldığım için akşam kafamı toplayıp sipariş verecektim. Gün içinde %20 Çark kampanyası gelmiş, fark etmedim. Akşam sipariş vermek için siteye girdiğimde ürünün 1999₺'den 2499₺'ye çıkmış olduğunu gördüm. Dolayısıyla insanları bu şekilde yanılttığınız için ürünü almaktan vazgeçtim. Fiyatı normal olan bir ürünü Çark kampanyası adı altında önce yükseltiyorsunuz, çarkla yine eski fiyatına düşüyor. Bilindik bir markanın bu denli yanıltıcı bir davranış sergilemesine gerçekten şoke oldum. Bu şekilde oyun oynadığınız için sizden asla alışveriş yapmayacağım. Bu fotoğraflarla birlikte sizi Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim.

23 Ekim 2024 13:56 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Nisanur T., Bizi tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Talebiniz müşteri hizmetleri departmanımıza ulaştı, en kısa süre içerisinde temsilcimiz çözüm için sizinle mutlaka iletişime geçecek. Sevgilerimizle, Touché Ekibi

31 Ekim 2024 14:33

Değerli müşterimiz Nisanur T., Söz verdiğimiz gibi müşteri temsilcimiz sistemimizde kayıtlı iletişim numaranız üzerinden sizi aradı ancak ulaşamadı. Şikayetinizi çözüme kavuşturmayı ve Touché deneyiminizin olumlu bir şekilde ilerlemesini çok isteriz. Sevgilerimizle, Touché Ekibi

15 Kasım 2024 14:07

Değerli müşterimiz Nisanur T., Talebiniz çözümlendi. Eğer talebiniz ile ilgili eklemek istediğiniz herhangi bir konunuz varsa; bizimle tekrardan iletişime geçebilirsiniz. Sevgilerimizle, Touché Ekibi

Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 01:49

18 Mart 2025 17:14
İffet sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2025 11:33
Miyase sonuçtan memnun