Totalenergies İstasyonları Kayseri Şeker Panpet'te LPG Sıkıntısı!

25 Nisan 2024 12:022.971

Kayseri Şeker Panpet Total benzin istasyonundan LPG aldım. 32 litre tank kapasitesine sahip olan aracım 34 litre LPG aldı. Aldığım yakıtın 24 veya 26 litreyi geçmemesi gerekiyordu. Yıllardır buradan yakıt alıyorum ve hiçbir zaman 26 litrenin üzerinde yakıt almadım. Bir daha bu pompaya kesinlikle yanaşmayacağım ve gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

25 Nisan 2024 12:14 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle bildiriminiz için teşekkür ederiz. Bildiriminiz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır.İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yapılarak en kısa sürede tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla

Volkan
7 Mayıs 2024 15:10

Müşteri hizmetlerinden arandım. Sözde istasyonda kalibrasyon ayarlarında sıkıntı yokmuş. Böyle bir sonuç çıkacağı belliydi boşuna yazmışız buraya. Başka bir istasyondan markadan LPG aldım dün 25 litre LPG aldı. O zaman o istasyonların kalibrasyonunda sorun var. Şikayetim çözülemedi ve beni LPG servisine yönlendiriyorlar tank kapasitene baktır diyerek 5 yıldır kullanıyorum 32 litre simit tank üzerinde de yazıyor. Nedense bu sonuçlar müşteri lehine hiç sonuçlanmıyor. Yaptığım km bile tutmuyor 34 litre gaz ile

10 Mayıs 2024 08:59

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz ile ilgili olarak tarafınızla görüşme sağlanmış ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

Total Enerji Akaryakıt İstasyonunun Sorumsuz Personelleri

4 Şubat 2024 21:591.359

"İlgililere teşekkürler ederim ama çözümünüz memnun etmedi"

1 Destek

Totalenergies İstasyonları Yakıt Aldığım Aracıma Kapasitesinden Fazla Dolum Yaptığını İddia Ediyor!

31 Temmuz 2024 14:512.025

Çeyrek depo yakıtım varken, yakıt aldığım aracıma kapasitesinden fazla tamı tamına 41 litre LPG bastığını iddia eden ist...

1 Destek

Total Benzin İstasyonunda Eksik Yakıt Ve İlgisiz Personel Şikayeti

25 Eylül 2025 20:111.142

"Teşekkür ederim ilginiz için"

Yanlış Yakıt Ve Yetersiz Servis Müdahalesi

22 Şubat 2025 21:004.136

Total e ait Kayseri RP petrol bayisinden dizel aracıma yakıt aldım fakat çalışan benzin koymuş fark etmedim 10-15 km git...

Tümünü Gör

Yasin
Totalenergies İstasyonları Şikayetçiyim

Totalenergiesİstasyonları Şikayetçiyim

Rahmi
Totalenergies İstasyonları Anormal Bir Total İşletmesi!

Totalenergiesİstasyonları Anormal Bir Total İşletmesi!

Canan
Totalenergies İstasyonları Tıraş Yıkama Köpük Ve Personel Sorunu!

Totalenergiesİstasyonları Tıraş Yıkama Köpük Ve Personel Sorunu!

Furkan
Totalenergies İstasyonları Kıyıboyu (Adana) Son Ses Müzik Açıyor!

Totalenergiesİstasyonları Kıyıboyu (Adana) Son Ses Müzik Açıyor!

Duygu

Öne ÇıkanKonular